Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία πλήττει την Αχαΐα- Φωτιά από κεραυνό στο Αγρίδι- Δυνατό μπουρίνι "σάρωσε" το Διακοπτό- Πλημμύρα στον Άγιο Βασίλειο- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κακοκαιρία πλήττει την Αχαΐα- Φωτιά από ...

Πλημμύρισε η οδός Αγίας Κυριακής

Φωτιά από πτώση κεραυνού προκλήθηκε στις 18.30 το απόγευμα της Τρίτης 23 Αυγούστου 2016 στην ορεινή περιοχή Αγρίδι του νομού Αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε σε σημείο στο βουνό, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το χωριό Αγρίδι που βρίσκεται στους πρόποδες του Χελμού.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 3 οχήματα της Πυροσβεστικής ενώ συνδράμει και πεζοπόρο τμήμα.

Στο μεταξύ έντονη ήταν νωρίτερα η Αυγουστιάτικη ξαφνική κακοκαιρία σε περιοχές της Αιγιάλειας ενώ κάτοικος του Αγίου Βασιλείου Πατρών επικοινώνησε με το thebest.gr και ανέφερε πως από την κακοκαιρία και νεροποντή πλημμύρισε η οδός Αγίας Κυριακής από όμβρια ύδατα.

Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και διαμαρτύρονται διότι είχαν ζητήσει από τη Δημοτική αρχή να καθαριστούν έγκαιρα τα φρεάτια και το αίτημα τους δεν εισακούστηκε, με αποτέλεσμα τώρα να αντιμετωπίζουν πρόβλημα και με τα κουνούπια.

 

Το Διακοπτό μετρά μέχρι στιγμής τις περισσότερες ζημιές, πλημμύρες, ξερίζωμα δέντρων από το μπουρίνι αλλά και καταστροφή περιβολιών και καλλιεργειών, όπως γράφει το filodimos.gr.

Στο κέντρο του χωριού έσπασαν δύο δέντρα απέναντι από τον σταθμό του τρένου, καταστρέφοντας ομπρέλες παρακείμενων καταστημάτων, ευτυχώς όμως όχι και την προτομή του αξέχαστου Διακοφτίτη ηθοποιού Διονύση Παπαγιαννόπουλου.

Ο δρόμος πίσω τα μαγαζιά έκλεισε λόγω της πτώσης των δέντρων, χάρη όμως στην άμεση επέμβαση του προέδρου της Δ.Κ. Διακοπτού κ. Βάσου Σταυρόπουλου και του επιτελείου του, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε γρήγορα, μιας και απομακρύνθηκαν τα κλαδιά.

Δείτε φωτογραφίες από το filodimos.gr και βίντεο, που ανέβασε στη σελίδα του στο facebook, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Χριστόπουλος:

Για απόψε, πάντως, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν πρόκειται να βρέξει στην Πάτρα, ωστόσο είναι έντονη η οσμή από τη βροχή από τις γύρω περιοχές, όπου έχει βρέξει.

Διαβάστε επίσης:

Φθινοπώριασε ήδη με μπόρες και κεραυνούς στα Βόρεια - Πότε έρχεται η βροχή στην Πάτρα;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις