Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οδοιπορικό στα καντούνια της πανέμορφης Νάουσας, της Πάρου - ΒΙΝΤΕΟ

 Οδοιπορικό στα καντούνια της πανέμορφης...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ολόκληρο το νησί, είναι απαράμιλης ομορφιάς

Λίγο πριν το επίσημο τέλος του καλοκαιριού, τα σαββατοκύριακα αποτελούν μια ιδανική ευκαιρία για χαλαρωτικές αποδράσεις στην Ελλάδα. Στο κέντρο των Κυκλάδων, η πανέμορφη Πάρος σας υποδέχεται με απαράμιλλη φυσική ομορφιά, απέραντες αμμουδιές, κρυστάλλινα νερά και εντυπωσιακά τοπία. Τα καντούνια της προσφέρονται για ατελείωτες βόλτες χωρίς να σας νοιάζει από που έρχεστε και που θα καταλήξετε. Παντού κάτι διαφορετικό, κάτι όμορφο. Εκτός των άλλων, το λιμανάκι της Νάουσας με τις ψαρόβαρκες, είναι απαράμιλλης ομορφιάς.

Η όμορφη Παροικιά, η πρωτεύουσα του νησιού, με τα γραφικά κυκλαδίτικα σπιτάκια και τα επιβλητικά νεοκλασικά αρχοντικά. Tο κέντρο του οικισμού στεφανώνει το ενετικό κάστρο του 13ου αι. με την καταπληκτική θέα.

Στην Παροικιά βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα θρησκευτικά μνημεία της χώρας, η εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής ή Καταπολιανής (του 6ου αι. μ.Χ.) με τις 99 φανερές πόρτες και μία μυστική, σύμφωνα με την παράδοση.

Πανέμορφα χωριά μέσα σε ειδυλλιακά τοπία υποδέχονται τους επισκέπτες κατά την περιπλάνησή τους στο νησί. Η Νάουσα, γραφικό ψαροχώρι με ένα μισοβυθισμένο βενετσιάνικο κάστρο στο λιμάνι της.

με πληροφορίες και από news.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight