Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγινα: Το σοκαριστικό βίντεο από τις στιγμές της διάσωσης - "Έφυγε και δεν τους έριξε ούτε σωσίβια" - Τι λένε στην κάμερα οι συγγενείς και οι επιβαίνοντες που σώθηκαν

Αίγινα: Το σοκαριστικό βίντεο από τις στ...

Δύσκολες στιγμές για τους συγγενείς των θυμάτων

Την ώρα που χειριστής του ταχύπλοου οδηγούνταν στα δικαστήρια για την τραγωδία της Αίγινας, ένα βίντεο - ντοκουμέντο ερχόταν στη δημοσιότητα...

Ένα βίντεο με τις τραγικές σκηνές που ακολούθησαν, μετά τη φονική σύγκρουση του' γεμάτου με κόσμο- τουριστικού σκάφους, με το ταχύπλοο του 77χρονου.

Δείτε το βίντεο που έπαιξε στην τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, με τους σοκαρισμένους επιβάτες να προσπαθούν να πιάσουν ένα σωσίβιο για να σωθούν:

Τα λόγια των ανθρώπων που επέζησαν αλλά και των συγγενών τους, είναι σκληρά για τον χειριστή του ταχύπλοου. Όχι μόνο έσπευσε να εγκαταλείψει τον τόπο του δυστυχήματος, αλλά όπως θα ακούσετε να λένε, δεν μπήκε κάν στον κόπο να πετάξει ένα σωσίβιο στους ανθρώπους που προσπαθούσαν να σωθούν.

Τραγική φιγούρα η θεία της 5χρονης που έχασε τη ζωή της μαζί με τον πατέρα της από την μοιραία σύγκρουση, έδειχνε στην κάμερα  την φωτογραφία της μικρής ανιψιάς της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις