Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 17 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 17 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα και θα λειτουργεί για δυο ακόμα μέρες, είναι ευεργετικό για τις επαγγελματικές σχέσεις, κι έτσι είναι καλές μέρες για νέες συνεργασίες. Ευεργετεί όμως και τις προσωπικές σχέσεις, και φαίνεται να τα βρίσκετε καλύτερα με τον σύντροφο και τους άλλους σε πρακτικά θέματα. Βελτίωση οικονομική και της καθημερινότητας και υγείας.

Ταύρος

Σας ευεργετεί ιδιαίτερα η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ και θα λειτουργεί για δυο ακόμα μέρες, μια επιρροή που δυναμώνει κι ανανεώνει τους αισθηματικούς δεσμούς, ενώ φέρνει και νέα ερωτικά ξεκινήματα. Τόνωση οικονομική και της δημιουργικότητας και λάμψης σας. Ανανέωση και μέσα απ' τα ταξίδια και τις διακοπές.

Δίδυμοι

Μια όψη που δυναμώνει κι εξισορροπεί τα συναισθήματα, το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ και θα λειτουργεί για δυο ακόμα μέρες, προσφέρει μεγαλύτερο αίσθημα ελέγχου. Ωραία και για τα ερωτικά, δίνει βαθύτερη σύνδεση και συναισθηματική ανταλλαγή. Εύνοια και σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Οικονομική ενίσχυση.

Καρκίνος

Σήμερα το βράδυ κορυφώνεται μια πολύ καλή για τις σχέσεις όψη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, το οποίο δυναμώνει και αναγεννά δεσμούς και συνεργασίες, ενώ βελτιώνει κι εξισορροπεί την επικοινωνία σας με τους άλλους, για δυο ακόμα μέρες. Ωραίες γνωριμίες, συναντήσεις με άτομα επιρροής. Όμορφα ταξιδάκια που σας ανανεώνουν, και με ωραία παρέα. Δυνάμωμα νοητικό.

Λέων

Αρκετά καλή για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία για δυο ακόμα μέρες προσφέρει μια τονωτική ένεση στα έσοδα, φέρνει βελτίωση στις εργασιακές και καθημερινές συνθήκες, ενώ κάνετε και πολύ ωραίες αγορές. Δυναμώνει επίσης την υγεία. Αίσθημα ηρεμίας, απόλαυση κι εκτίμηση της ζωής.

Παρθένος

Άμεσα σάς ευεργετεί η θετική όψη της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σας με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία αυτές τις μέρες τονώνει τον ερωτισμό και την δημιουργικότητά σας, ενώ δυναμώνει δεσμούς αισθηματικούς αλλά και με τα παιδιά. Απόλαυση, αίσθημα αναγέννησης, ισορροπία, γαλήνη, ασφάλεια. Ερωτικά ξεκινήματα. Βελτίωση εσόδων.

Ζυγός

Βιώνετε ψυχική εξισορρόπηση κι ενδυνάμωση αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, ενώ έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να ξεφύγετε και να ξεκουραστείτε. Ο ύπνος τώρα γίνεται πιο ανανεωτικός, το ίδιο και η επαφή με τη θάλασσα. Εύνοια σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Θετικό κλείσιμο κάποιων κύκλων ή θεμάτων.

Σκορπιός

Δυναμώνει φιλικούς και συγγενικούς κυρίως δεσμούς η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, ενώ και η σχέση σας με τον σύντροφο ανανεώνεται. Έτσι, συναντιέστε  με άτομα που σας συνδέουν βαθύτερα πράγματα, ενώ γνωρίζετε ανθρώπους με κοινές αξίες και στόχους. Εύνοια στη δικτύωση και σε τυχόν συμφωνίες και συζητήσεις. Ανανεωτικά ταξιδάκια.

Τοξότης

Σημαντική τόνωση στα έσοδά σας προσφέρει αυτές τις μέρες η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία για δυο ακόμα μέρες δίνει μεγαλύτερο αίσθημα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας. Ευεργετεί όμως και τα επαγγελματικά και την κοινωνική σας εικόνα. Σημαντικές συνεργασίες, εύνοια από άτομα εξουσίας, καλές δημόσιες σχέσεις.

Αιγόκερως

Ιδιαίτερα ευεργετημένοι είστε αυτές τις μέρες απ' το καλό τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, το οποίο για δυο ακόμα μέρες τονώνει τον ερωτισμό σας, δυναμώνει και αναγεννά αισθηματικούς δεσμούς, ενώ είναι καλές μέρες για ερωτικά ξεκινήματα. Φλερτ στα ταξίδια ή με άτομα με την ίδια φιλοσοφία. Ταξίδια που σας ανανεώνουν. Βελτίωση οικονομική.

Υδροχόος

Κορυφώνεται σήμερα μια όψη πολύ καλή για την ψυχολογία σας, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, το οποίο για δυο ακόμα μέρες προσφέρει σημαντικό αίσθημα ψυχικής ενδυνάμωσης και εξισορρόπησης. Επίσης είναι μια όψη που προσφέρει ενίσχυση οικονομική. Τονώνει όμως και τον ερωτικό τομέα, ενώ η σχέση σας γίνεται πιο βαθιά, ικανοποιητική και ουσιαστική.

Ιχθύες

Πολύ ωραία για την κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις σας η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία για δυο ακόμα μέρες φέρνει ισορροπία στις σχέσεις και σας δένει περισσότερο με τον σύντροφο, τους φίλους, τους συνεργάτες. Γνωρίζετε ανθρώπους με ίδια θέλω, σκοπούς και αξίες. Εύνοια στη δικτύωση. Ισχυροί φίλοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being