Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Δυνατά ονόματα όπως ο Παύλος Παυλίδης και οι Imam Baildi στο Zero Festival στη Λίμνη Ζηρού στην Ήπειρο

Δυνατά ονόματα όπως ο Παύλος Παυλίδης κα...

Στις 12 και 13 Αυγούστου 2016

Η λίμνη Ζηρού κοντά στην Φιλιππιάδα στην Ήπειρο, θα φιλοξενήσει για το επόμενο διήμερο 12 & 13 Αυγούστου 2016 το ΖΕRO festival.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, η όμορφη λίμνη Ζηρού υποδέχεται το ZERO Festival με πλούσιες δράσεις όλη την ημέρα όπως canoe kayak αναρρίχηση, τοξοβολία, άθληση, yoga με μουσικές από guest dj’s.

Ενώ όσο πέφτει το βράδυ θα έρχονται μαγικές στιγμές με ήχους που θα μας συνεπάρουν. Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 θα γίνει το ξεκίνημα με τους Apollon Band όπου 50 μουσικοί & φωνές υπό την διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Γεωργάνου θα χαρίσουν στο κοινό ένα πρόγραμμα βγαλμένο από άλλη εποχή.

Συνεχίζοντας και όσο η νύχτα πέφτει, ο μεγάλος Παύλος Παυλίδης με τους B Movies θα κάνει την εμφάνισή του με ένα best off από την πολύχρονη καριέρα ενός καλλιτέχνη που έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή αλλά και που εξακολουθεί να μας χαρίζει απλόχερα καινούρια ακούσματα με τον δικό του πάντα χαρακτηριστικό τρόπο.

Η βραδιά δεν σταματά εκεί και στο τέλος οι Manifesto θα μας χαρίσουν ένα υπέροχο closing με το δικό τους τόνο που ξεχωρίζει.

Το πρόγραμμα αναλυτικά για την Παρασκευή 12 Αυγούστου έχει ως εξής:

14.00 - Έναρξη

14.00 - 20.30 Δράσεις στην Λίμνη Canoe Kayak, Αναρρίχηση, Τοξοβολία

18.00 - 18.45 Total body work out and stretching by Αθηνά Κοντογιάννη IWKA Arta

19.00 - 20.00 YOGA by Anasa Yoga Studio

21.00 Έναρξη συναυλιών με Apollon Band υπό την διεύθυνση του Χρήστου Γεωργάνου

23.00 Παύλος Παυλίδης & B Movies

00.30 Manifesto

*Να θυμίσουμε πως η 2η μέρα του ZERO festival αναμένεται εξίσου δυναμική με τους ΙΜΑΜ BAILDI & Folk N' Roll να υπόσχονται αξέχαστες στιγμές!

*Σημαντική σημείωση για τα Ι.Χ. που θα κινηθούν προς την λίμνη, ότι θα τηρηθεί μία είσοδος από την Εθνική οδό (Είσοδος παιδόπολη) και έξοδο από την αντίθετη πλευρά για διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Η Λίμνη Ζηρού (επίσης και "Λίμνη Ζηρός") βρίσκεται όπως αναφέρει η Wikipedia, 2 χλμ δυτικά της επαρχιακής οδού Άρτας - Φιλιππιάδας - Ιωαννίνων απέναντι από την κοινότητα Παντάνασσας Άρτας. Διοικητικά και γεωγραφικά ανήκει σε τρεις δήμους: Φιλιππιάδας(N. Πρέβεζας), Θεσπρωτικού (Ν. Πρέβεζας) και Ξηροβουνίου (Ν. Αρτας). Από την 1η Ιανουαρίου 2011, με τον Νόμο Καλλικράτης η Λίμνη Ζηρού περιέρχεται ολοκληρωτικά στο Νέο Δήμο Ζηρού, με πρωτεύουσα τη Φιλιππιάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life