Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλέξης Τσίπρας: Συγχαρητήρια Άννα...

Αλέξης Τσίπρας: Συγχαρητήρια Άννα...

Η κατάκτηση του χάλκινου από την Άννα Κορακάκη μας κάνει υπερήφανους και μας γεμίζει από χαρά!

Με ένα «τιτίβισμα» στο twitter συνεχάρη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την Άννα Κορακάκη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην σκοποβολή, ενώ ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής και ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος έσπευσαν να συγχαρούν την αθλήτρια μόλις τελείωσε ο αγώνας της. Με ένα «τιτίβισμα» στο twitter συνεχάρη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την Άννα Κορακάκη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην σκοποβολή, ενώ ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής και ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος έσπευσαν να συγχαρούν την αθλήτρια μόλις τελείωσε ο αγώνας της.

«Η κατάκτηση του χάλκινου από την Άννα Κορακάκη μας κάνει υπερήφανους και μας γεμίζει από χαρά!. Συγχαρητήρια Άννα», αναφέρει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο Σταύρος Κοντονής δήλωσε: «Ένα νέο κορίτσι έφερε το πρώτο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο δίνοντας μεγάλη χαρά σε όλους τους Έλληνες που παρακολούθησαν με αγωνία και προσμονή την προσπάθειά της. Το μετάλλιο αυτό είναι ιστορικό γιατί είναι το πρώτο για ελληνίδα αθλήτρια της σκοποβολής και το πρώτο μετά την Ολυμπιάδα της Αμβέρσας στο άθλημα αυτό. Χρειάστηκε δηλαδή να περάσουν σχεδόν 100 χρόνια για να έχουμε αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Τα συγχαρητήρια όλων μας στην Άννα Κορακάκη, στον προπονητή- πατέρα της και την οικογένειά της γιατί με τη συμπαράσταση τους ευοδώθηκε η μεγάλη προσπάθειά της».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις