Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ρίο 2016: Νωθρό ξεκίνημα για την Βραζιλία στο ποδοσφαιρικό τουρνουά

Ρίο 2016: Νωθρό ξεκίνημα για την Βραζιλί...

Οι διοργανωτές έφεραν λευκή ισοπαλία με την Νότια Αφρική

Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων, Βραζιλία, «ξενέρωσε» απότομα τους οπαδούς της. Παραχώρησε 0-0 στη Νότια Αφρική.

Νέα απογοήτευση για την εθνική Βραζιλίας, καθώς ξεκίνησε με ισοπαλία χωρίς τέρματα με τη Νότιο Αφρική τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016.

Ο Νεϊμάρ ήταν στην τριάδα της επίθεσης μαζί με τους Γκαμπριέλ Ζεζους και Γκαμπιγκόλ, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά απείλησαν αρκετές φορές και οι Αφρικανοί, οι οποίοι μάλιστα έπαιζαν με 10 παίκτες από το 59'.

Την μεγαλύτερη ευκαιρία την έχασε ο Γκαμπριέλ Ζεζούς, τον οποίο πρόσφατα απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι από την Παλμέιρας. Στο 69' λοιπόν ήταν μόνος στην μικρή περιοχή σε άδειο τέρμα, έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ουέβερτον, Ζέκα, Μαρκίνιος, Ροντρίγκο Κάιο, Ντόουγκλας Σάντος (84' Ουίλιαμ), Τιάγκο Μαΐα, Φελίπε Άντερσον (60' Λουάν), Ρενάτο Αουγκούστο (67' Ραφίνια), Γκαμπριέλ Ζεζούς, Νεϊμάρ, Γκαμπιγκόλ.

ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ: Κούνε, Μομπάρα, Μαθόχο, Κοέτζι, Μεκόα, Μοτούπα, Μβάλα, Μαζούκου (58' Μόρις), Μοντίμπα, Ντόλι, Μοθίμπα (70' Ντσαγκάζε).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρίο 2016: Ανεπίσημη πρεμιέρα των αγώνων με το ποδοσφαιρικό τουρνουά γυναικών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports