Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Ι.Χ. έπεσε στο κενό από ύψος 30 μέτρων- Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε οικογένεια- Στο Καραμανδάνειο τραυματισμένα δύο παιδιά

Αχαΐα: Ι.Χ. έπεσε στο κενό από ύψος 30 μ...

Λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα

20:47 Εσπευσμένα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας μεταφέρθηκαν τα δύο παιδιά της οικογένειας το αυτοκίνητο της οποία ανετράπη κι έπεσε σε χαράδρα ύψους τουλάχιστον 30 μέτρων στην Επαρχιακή Οδό Πούντα-Καλαβρύτων. Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα από τα παιδιά έχει τραυματιστεί σοβαρά στην σπλήνα.

 

18:00 Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λίγο πριν τις 5:30 το απόγευμα της Πέμπτης στην Επαρχιακή Οδό Πούντας – Καλαβρύτων, στο 1ο χιλιόμετρο, περίπου στα 200 μέτρα από τη διασταύρωση. Ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με συνέπεια να εγκλωβιστούν στο όχημα οι επιβαίνοντες.

Στο σημείο του περιστατικού έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Αιγίου μαζί με άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα.

Όπως μας ενημέρωσαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, απεγκλωβίστηκαν από το αυτοκίνητο συνολικά 5 συνολικά. Πρόκειται για οικογένεια, τους δύο γονείς και τα παιδιά τους. Απεγκλωβίστηκαν ζωντανοί και μεταφέρονται με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις