Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 3 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 3 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Χαρούμενη, ζωντανή και πιο ανέμελη αναμένεται η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει το φιλικό σας πύρινο ζώδιο του Λέοντα και να ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, τη ζωτικότητα και τη δημιουργικότητά σας. Ευκαιρίες για παιχνίδι, σπορ, εξόδους, φλερτ. Πιθανές και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, ερωτικές ή άλλες, κυρίως προς το βράδυ.

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια, κι έτσι θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας, με τους δικούς σας, με την ιδιωτική σας ζωή γενικά, αλλά και με θέματα ακινήτων. Η θετική γωνία Σελήνης-Ουρανού ξεμπλοκάρει την ψυχολογία σας και σας βγάζει από κολλήματα του παρελθόντος.

Δίδυμοι

Ανάλαφρη, ζωηρή κι ευχάριστη αναμένεται η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία για διάφορες συναντήσεις και πολλές συζητήσεις, αλλά και για βόλτες ή ταξιδάκια. Πιθανές αναπάντεχες ωραίες συναντήσεις ή μηνύματα. Μέρα επίσης μάθησης, πληροφόρησης, σεμιναρίων. Επαφές με συγγενείς.

Καρκίνος

Έμφαση σε θέματα οικονομικά και αποκτημάτων δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με αγορές διάφορες, με πληρωμές, πωλήσεις ή άλλες συναλλαγές. Θετική για τα έσοδά σας και για τα επαγγελματικά, με πιθανές κάποιες καλές και απρόσμενες εξελίξεις. Μέρα επίσης απόλαυσης της ζωής, του φαγητού, της ηρεμίας, της μουσικής, της φύσης.

Λέων

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, και είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ιδανική για να προχωρήσετε σε ξεκινήματα και πρωτοβουλίες, καθώς υπάρχει εύνοια για κάτι τέτοιο και αναμένονται καλές εξελίξεις και πρόοδος. Πιθανές και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, ειδικά μάλιστα αν ταξιδεύετε – ωραίες περιπέτειες. Ανεβασμένη ζωτικότητα, έμπνευση και αυτοπεποίθηση.

Παρθένος

Καθώς σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μια μέρα απολογισμών και κλεισίματος κύκλων και θεμάτων, ενώ είναι πιθανό να διευκολυνθεί το κλείσιμο οικονομικών ή άλλων ζητημάτων. Μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία, φυγή και περισσότερο ύπνο. Ιδανική μέρα για να χαλαρώσετε στη θάλασσα και να απολαύσετε την τέχνη.

Ζυγός

Αφιερωμένη στους φίλους η σημερινή μέρα, η οποία θα είναι κοινωνική και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και να συμμετέχετε σε διάφορες ομαδικές δραστηριότητες. Περισσότερη ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού φέρνει και κάποιες εκπλήξεις ή καλές εξελίξεις κι ενθουσιασμό στις σχέσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση στα επαγγελματικά σας, μια μέρα με επαφές με άτομα εξουσίας και άλλες κινήσεις, ενώ αναμένονται θετικές εξελίξεις, ίσως και απρόσμενες. Προωθήστε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, αναμένεται να φανείτε περισσότερο κοινωνικά. Πιθανές παραπάνω υποχρεώσεις, ωστόσο τακτοποιούνται γρήγορα.

Τοξότης

Αισιόδοξη και πιο άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, ενώ η Σελήνη απ' το φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα τονώνει την αυτοπεποίθηση και την ζωτικότητά σας. Μέρα ταξιδιών και ωραίων περιπετειών. Ευκαιρία επίσης για διάβασμα και συγγραφή. Η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού φέρνει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, ερωτικές ή άλλες, κυρίως προς το βράδυ.

Αιγόκερως

Λίγο πιο εσωστρεφής η διάθεση σήμερα για το ζώδιό σας, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται κυρίως σε ορισμένα οικονομικά θέματα, δανείων, χορηγιών, ασφαλειών, επενδύσεων ή άλλα, τα οποία αναμένεται να τακτοποιηθούν εύκολα. Πιο θετική ωστόσο η ψυχολογία σας. Ωραία ερωτική ζωή και βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας.

Υδροχόος

Κοινωνική, εξωστρεφής κι ευχάριστη αναμένεται η σημερινή μέρα, με αρκετές συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά. Η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού φέρνει αναπάντεχες συναντήσεις-εκπλήξεις και μηνύματα, ειδικά προς το βράδυ, όπως επίσης και ωραίες βόλτες και ταξιδάκια. Ωραίες κι έξυπνες ιδέες.

Ιχθύες

Παραγωγική η σημερινή μέρα, στην οποία θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε αρκετές δουλειές και λεπτομέρειες, τόσο στην καθημερινότητα και στο νοικοκυριό σας, όσο και στον εργασιακό χώρο. Καλές επαγγελματικές και οικονομικές εξελίξεις πιθανές, ίσως με απρόσμενα έσοδα. Έμφαση επίσης δίνει η Σελήνη σε θέματα υγείας, διατροφής, fitness αλλά και κατοικίδιων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being