Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 16(!) μήνες στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Μπάσκετ: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα γ...

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων και χρηματικό πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Γνωστές έγιναν οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή για την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για την είσοδό του στο γήπεδο στους δύο πρώτους τελικούς της Basket League.

Η καταγγελία που έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον πρώτο και τον δεύτερο τελικό της Basket League έφερε την τιμωρία του "ισχυρού άνδρα" του Παναθηναϊκού.

Όπως γνωστοποίησε ο Αθλητικός Δικαστής η "ερυθρόλευκη" καταγγελία, που επανήλθε στο προσκήνιο στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου για δεκαέξι μήνες (16), όπως επίσης πρόστιμο που φτάνει τις 20.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα πάντως, εκκρεμεί η απόφαση για τη δεύτερη "ερυθρόλευκη" καταγγελία με αφορμή δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την επομένη της ολοκλήρωσης των τελικών του πρωταθλήματος.

Ο πέλεκυς βέβαια "έπεσε" επίσης για τον Παναθηναϊκό, στον οποίο επιβλήθηκε τιμωρία μιας (1) αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

*Εφόσον τελικά ισχύσει η απόφαση που πάρθηκε από το πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, σχετικά με τις συνέκτιση των ποινών, η ποινή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει ήδη εκτιθεί, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν από τον Παναθηναϊκό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δ. Γιαννακόπουλος: Μόνο… πέναλτι δεν έχουν σφυρίξει υπέρ του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports