Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ευχαριστήρια επιστολή από Αυγενάκη στην Τοπική της ΝΔ στην Αιγιάλεια για την πρόσφατη επίσκεψη Γκιουλέκα

Ευχαριστήρια επιστολή από Αυγενάκη στην ...

Ακόμα δημιουργείται Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας, με επικεφαλής τον Πάνο Γούσα

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη στο Αίγιο του Υπεύθυνου Πολιτισμού της Ν.Δ., Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Κώστα Γκιουλέκα, ο οποίος επισκέφθηκε και την Πάτρα (επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και το Μουσείο Τύπου), απέστειλε προς τη ΔΗΜ. Τ.Ο. – τοπική οργάνωση της Ν.Δ. Αιγιαλείας επιστολή-χαιρετισμό, το περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής:

Φίλες και Φίλοι,

Μέλη της Νέας Δημοκρατίας,

Η κοινή πρωτοβουλία σας με τον Τομεάρχη Πολιτισμού της ΝΔ κ. Κώστα Γκιουλέκα, σχετικά με την διεξαγωγή επαφών και συσκέψεων με πολιτιστικού φορείς του Δήμου σας, αξίζει συγχαρητηρίων.

Η Αχαΐα, η Αιγιάλεια, αποτελούν ξεχωριστά κομμάτια του πολιτισμικού ψηφιδωτού της πατρίδας μας. Με διακριτό αποτύπωμα από την αρχαιότητα έως τους σύγχρονους χρόνους η περιοχή σας μπορεί να αποτελέσει πρότυπο ανάδειξης των μοναδικών πολιτισμικών θησαυρών που την χαρακτηρίζουν.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η δραστηριότητα της τοπικής ΔΗΜΤΟ, η οποία αποτελεί παράδειγμα και για τις υπόλοιπες οργανώσεις μας ανά την Ελλάδα. Τέτοιες δράσεις έχουν την πλήρη υποστήριξη του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η πολύπλευρη ενεργοποίηση τόσο της ΔΗΜΤΟ Αιγιαλείας όσο και της ΝΟΔΕ Αχαΐας μας δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία έχει βρει το σωστό οργανωτικό βηματισμό της, που είναι απαραίτητος στο δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας για την ανάταξη της πατρίδας μας.

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον θα συνεχίσω να παρακολουθώ τις πρωτοβουλίες που λαμβάνετε και ευελπιστώ σύντομα να έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε και από κοντά.

Λευτέρης Κ. Αυγενάκης - Γραμματέας ΠΕ Νέας Δημοκρατίας - Βουλευτής Ν. Ηρακλείου.

Επίσης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Τ.Ο. της ΝΔ στην Αιγιάλεια, με εισήγηση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας Βασίλη Σταθακάρου και ομόφωνη απόφαση του οργάνου, συστήνεται στη ΔΗΜ.Τ.Ο., Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας, επικεφαλής του οποίου ορίζεται ο Πάνος Γούσας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις