Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Υπό παραίτηση ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Οικονομόπουλος;

Παναχαϊκή: Υπό παραίτηση ο πρόεδρος της ...

Αν και ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση

Υπό παραίτηση φαίνεται ότι τελεί ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, ο Νίκος Οικονομόπουλος, μετά τις αρνητικές εξελίξεις στην πατρινή ομάδα. Από την πλευρά της "κοκκινόμαυρης" διοίκησης, μέλη της φαίνεται να επιβεβαιώνουν την προφορική παραίτηση, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Αν ισχύει αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος, έτσι ώστε να υπάρξει συμφωνία με τον όμιλο των Πατρινών επιχειρηματιών και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Για το τυπικό ωστόσο του θέματος θα πρέπει να υπάρξει και η  επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους του Νίκου Οικονομόπουλου, η οποία αναμένεται ακόμη και σήμερα.

Μόλις υπάρξει επίσημα η παραίτηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο, έτσι ώστε να αναδείχθει και ο νέος πρόεδρος, ο οποίος στη συνέχεια εκτός απροόπτου θα συμμφωνήσει με την "Παναχαϊκή Συμμαχία".

Το thebest.gr ωστόσο επικοινώνησε με τον κ. Οικονομόπουλο ο οποίος δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε ενδεχόμενη παραίτησή του.

Όσο περνούν οι ώρες φαίνεται ότι τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής αφήνουν όλη την ευθύνη των χειρισμών στον Πρόεδρο Νίκο Οικονομόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Οικονομόπουλος: "Να ξαναγεννηθεί η Παναχαϊκή"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports