Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Πάτρα το σαββατοκύριακο ο Μιχάλης Μπεκίρης - Εθεάθη οικογενειακώς στον κινηματογράφο

Στην Πάτρα το σαββατοκύριακο ο Μιχάλης Μ...

Ήταν ντυμένος σπορ και ήρθε για λίγη ξεκούραση από τους έντονους ρυθμούς της Αθήνας

Στη γενέτειρα του την Πάτρα εθεάθη το περασμένο Σάββατο 23 Ιουλίου το βράδυ, ο Αχαιός π. βουλευτής και π. Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης, ο οποίος ως γνωστόν από τον περασμένο Ιανουάριο έχει αναλάβει διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και όπως είναι φυσικό, οι επαγγελματικές του πλέον υποχρεώσεις είναι πολλές και τον κρατούν σχεδόν συνέχεια στην Αθήνα.

Έτσι ήταν ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Μιχάλη Μπεκίρη στην Πάτρα, ο οποίος μάλιστα  ήταν ντυμένος και πολύ καλοκαιρινά, με μία μπεζ βερμούδα και απλό t shirt. Ο κ. Μπεκίρης είχε πάει οικογενειακώς με την σύζυγο του Ιωάννα Θανασούλια και τα δυο τους παιδιά στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε όπου τα παιδιά είδαν τη νέα ταινία ψηφιακού animation “Η Εποχή των παγετώνων, σε τροχιά σύγκρουσης” σε 3d.

Ο Μιχάλης Μπεκίρης στη σύντομη συνομιλία που είχε το thebest.gr μαζί του, μας είπε πως την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 θα επέστρεφε στην Αθήνα λόγω των αυξημένων πολιτικών υποχρεώσεων του ενώ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτό που τόνισε είναι πως αποτελεί ένα νέο πολιτικό και έναν αξιόπιστο συνομιλητή των Ευρωπαίων εταίρων στην Ευρωπαική Ένωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight