Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γούμερο και Ελαιώνας: Πάνω από 50 οι φιάλες αίματος σε δύο αιμοδοσίες

Γούμερο και Ελαιώνας: Πάνω από 50 οι φιά...

Στον Πύργο

Σημαντική «συγκομιδή» μονάδων αίματος είχε αυτό το Σαββατοκύριακο ο Σταθμός Αιμοδοσίας Πύργου. Σε δύο εθελοντικές αιμοδοσίες οι πολίτες είχαν αρκετά μεγάλη συμμετοχή με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περισσότερες από 50 φιάλες αίματος. Η πρώτη οργανώθηκε από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Γουμέρου «Ο Ασκητής», το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Οι κάτοικοι του χωριού συμμετείχαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του π. Γεώργιου Αθανασόπουλου και προσήλθαν στο νέο Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής.


Η δεύτερη αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε και πάλι με την αρωγή του Σταθμού Αιμοδοσίας Πύργου στον Ελαιώνα. Και σε αυτή την περίπτωση η συμμετοχή των κατοίκων του χωριού ήταν σημαντικοί και αρκετοί προσήλθαν στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Και στις δύο περιπτώσεις η διευθύντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας Πύργου Κωνσταντίνα Πανέτα, ευχαρίστησε τους αιμοδότες για την προσφορά τους και κάλεσε τους πολίτες να γίνει ακόμα πιο ενεργοί σε αυτό το θέμα. Οι ανάγκες ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πολύ μεγάλες και μπορούν σε κάθε περίπτωση να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις