Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πουλάει το σπίτι του στο Σεν Τροπέ ο Τζόνι Ντεπ και μάλιστα σε διπλάσια τιμή

Πουλάει το σπίτι του στο Σεν Τροπέ ο Τζό...

Η τιμή πλέον αγγίζει τα 55,5 εκατομμύρια δολάρια

O 53χρονος σούπερ σταρ του Χόλυγουντ Τζόνι Ντεπ, λέγεται πως διπλασίασε την τιμή πώλησης του σπιτιού του στο πασίγνωστο θέρετρο Σεν Τροπέ της κοσμοπολίτικης νότιας Γαλλίας και από 27 εκατομμύρια δολάρια που ήταν η τιμή πέρυσι το καλοκαίρι, ζητάει τώρα πλέον 55,5 εκατομμύρια δολάρια. Το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή Πλαν ντε λα Τουρ, λίγα χιλιόμετρα βόρεια του Σεν Τροπέ της Νότιας Γαλλίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Wall Street Journal, ο 53χρονος ηθοποιός που πρόσφατα τον είδαμε στην κινηματογραφική υπερπαραγωγή «Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη» που δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία (το φιλμ προβλήθηκε και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε) ζητάει από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές να βάλουν το χέρι τους πιο βαθιά στην τσέπη, καθώς πιστεύει ότι η αρχική τιμή πώλησης ήταν πολύ χαμηλή για το κτήμα του.

Σύμφωνα με τον μεσίτη που έχει αναλάβει την πώληση του κτήματος του Τζόνι Ντεπ, το σπίτι είναι ιδανικό για κάποιον που αναζητάει προστασία της ιδιωτικής ζωής και πολλοί δισεκατομμυριούχοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να το αποκτήσουν, όπως αναφέρει ανάρτηση του ethnos.gr.

Για όποιον ενδιαφέρεται να ρίξει μία ματιά στο εσωτερικό του κτήματος των 37 στρεμμάτων, το γνωστό περιοδικό InStyle (http://www.instyle.com/news/johnny-depp-selling-his-provence-estate-france-photos) έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του αρχοντικού του διάσημου ηθοποιού.

H φωτ. είναι από το bbc.com και το reuters.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight