Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Συναντήσεις με Μαρλαφέκα και Αλεξόπουλο είχε ο Χάρης Θεοχάρης

Πάτρα: Συναντήσεις με Μαρλαφέκα και Αλεξ...

Στο πλαίσιο επαφών της ''Δημοκρατικής Ευθύνης'' στην Αχαϊκή πρωτεύουσα

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Χάρης Θεοχάρης και ομάδα στελεχών της Δημοκρατικής Ευθύνης στο πλαίσιο επαφών του κινήματος στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Θεοχάρης ανέφερε ότι στόχος της Δημοκρατικής Ευθύνης είναι στελέχη της να επισκεφθούν κάθε γωνιά της Ελλάδας ώστε να έχουν άμεση αντίληψη των τοπικών και περιφερειακών προβλημάτων. «Οι πολιτικοί σχηματισμοί πρέπει να έχουν επαφή με την κοινωνία, να μην είναι κλεισμένοι σε έναν γυάλινο πύργο, αλλά να προσπαθούν να δώσουν λύση σε υπαρκτά και πραγματικά προβλήματα», δήλωσε. Προσέθεσε δε, ότι στόχος της Δημοκρατικής Ευθύνης είναι η πολιτική να ξαναμπεί στο επίκεντρο, να δώσει τη στρατηγική κατεύθυνση στη χώρα και  να σταματήσει να ασκεί διοίκηση και να κάνει ρουσφέτια.

Αναφορικά με τα ζητήματα της Πάτρας, ο Χάρης Θεοχάρης σημείωσε πως δεν μπορεί μια πόλη που αποτελεί την πύλη της Ελλάδας προς την Ευρώπη να στερείται βασικών υποδομών, που ουσιαστικά όχι μόνο αποκόπτουν αυτήν από την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και το σύνολο της χώρας από την Ευρώπη. Έργα όπως η Ολυμπία & η Ιονία οδός αλλά και η σιδηροδρομική ΠΑΘΕ θα έπρεπε να είχαν τελειώσει «εχθές», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

O κ Αλεξοπουλος από την πλευρά του αφού ενημέρωσε τον κ. Θεοχάρη για τα χρονίζοντα προβλήματα που απασχολούν την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το νομό Αχαΐας, εξέφρασε την άποψη πως το νέο εγχείρημα της Δημοκρατικής Ευθύνης κινείται σε ένα πλαίσιο ισορροπίας και δημοκρατικής αντίληψης και θα μπορούσε να εκφράσει την ελληνική κοινωνία πολύ καλυτέρα από ότι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, που όπως σημείωσε «ζούμε καταστάσεις που δεν τιμούν το δημοκρατικό πολίτευμα».

Στη συνέχεια τα στελέχη της Δημοκρατικής Ευθύνης είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα, ο οποίος σε  δηλώσεις του  ανέφερε «τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου σε μια περιοχή ειδικών συνθηκών όπως η δική μας είναι μεγάλα και είναι σημαντικό να έχουμε τη συμπαράσταση και τη βοήθεια μιας νέας πολιτικής προσπάθειας».

Ο κ Θεοχάρης τόνισε ότι «είμαστε εδώ για κτίσουμε γέφυρες με τους ανθρώπους που παράγουν πλούτο για τη χώρα και στηρίζουν τις θέσεις εργασίας» και προσέθεσε ότι «η Πάτρα είναι μια μεγάλη δύναμη που δεν πρέπει να την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη».

Τον κ. Θεοχάρη συνόδευε στην περιοδεία του ο Πατρινός κ. Ανδρέας Τζουραμάνης, ιδρυτικό στέλεχος του νέου κόμματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις