Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Mάικλ Κέιν:Άλλαξε και επισήμως όνομα γιατί απλά δεν άντεχε άλλο αυτό που του συνέβαινε στα αεροδρόμια

Mάικλ Κέιν:Άλλαξε και επισήμως όνομα για...

Τι ανέφερε σε συνέντευξή του

O ηθοποιός Μάικλ Κέιν λέει ότι αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομά του και πλέον ονομάζεται και επισήμως Mάικλ Κέιν. Μπερδευτήκατε ή νομίζετε πως έχει γίνει κάποιο λάθος στην είδηση; Η αλήθεια είναι πως ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός γεννήθηκε με το όνομα Maurice Micklewhite και πως η αλλαγή έγινε όταν στις αρχές της καριέρας του έψαχνε για ένα πιο "εμπορικό" όνομα. Όμως το τελευταίο διάστημα, αυτή η αλλαγή του προκαλούσε προβλήματα.

Σε συνέντευξή του στη Sun, παραδέχτηκε πως έκανε όλες τις γραφειοκρατικές αλλαγές για τα επίσημα έγγραφά του καθώς είχε πλέον αρχίσει να έχει πρόβλημα στα αεροδρόμια. Όπως αναφέρει, όλα ξεκίνησαν μετά τις επιθέσεις και την επικαιρότητα με την τρομοκρατία του ISIS.

Iσχυρίζεται ότι μετά την αυξημένη ασφάλεια γύρω από τα σύνορα του Ηνωμένου Βασιλείου που οφείλεται στην απειλή της τρομοκρατίας, όλο και πιο συχνά έρχονταν αντιμέτωπος με δυσπιστία υπαλλήλων ελέγχου στα αεροδρόμια που τον αναγνώριζαν αμέσως, αλλά έβλεπαν άλλο όνομα στο διαβατήριο. Αυτό καμιά φορά τον καθυστερούσε μέχρι και μία ώρα και πλέον δεν άντεχε άλλο την ταλαιπωρία.

Με αφορμή την μικρή αυτή εξομολόγηση, έκανε μια ακόμη αποκάλυψη και είπε πως το όνομά του άλλαξε το 1954, το βρήκε ο ίδιος στις αρχές της καριέρας του και το εμπνεύστηκε από μια αφίσα του θρυλικού φιλμ "Η Ανταρσία του Κέιν (Πρωτότυπος Τίτλος: The Caine Mutiny) με τον Χάμφρι Μπόγκαρτ.

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight