Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα:Πάλευε επί δυο μήνες για τη ζωή του και βγήκε νικητής - Ο Τάσος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο και πλέον γύρισε υγιής στο σπίτι του

Δυτική Ελλάδα:Πάλευε επί δυο μήνες για τ...

Ο Ζακυνθινός νοσηλευόταν στην Πάτρα μετά από σοβαρό τροχαίο

Τέλος καλό όλα καλά με τον αγαπητό στην κοινωνία της Ζακύνθου Τάσο Κόμη, ο οποίος έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο της αποθεραπείας του σε Κέντρο Αποκατάστασης της Πάτρας, βρίσκεται από προχθές ξανά πίσω στο νησί και ξεκίνησε να κάνει όνειρα και σχέδια για τη ζωή του.
Όλα εξελίχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μετά το ατύχημα που είχε πριν δύο περίπου μήνες, και κόντεψε να του στερήσει τη ζωή.

Σε επικοινωνία που είχε το imerazante.gr μαζί του, μας ζήτησε να μεταφέρουμε σε όλους τις θερμές ευχαριστίες του για τις ευχές και τις προσευχές σας για την υγεία του.

Γερός και με δύναμη ψυχής, περισσότερο από ποτέ δηλώνει έτοιμος να ξεπεράσει οτιδήποτε είναι εκείνο που έχει απομείνει και να συνεχίσει τη ζωή του από το σημείο που εκείνη την ημέρα έγινε το συμβάν το οποίο θέλει να αφήσει στο παρελθόν.

“Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ όλους όσοι συμπαραστάθηκαν με οποιοδήποτε τρόπο και προσευχηθήκαν για να ξεπεράσω αυτό που μου συνέβηκε. Αισθάνομαι πιο γερός και δυνατός παρά ποτέ και θέλοντας να αφήσω πίσω μου αυτή την τραγική εμπειρία που έζησα, είμαι έτοιμος να συνεχίσω τη ζωή μου”, μας δήλωσε.

Υπενθυμίζουμε πως ο Τάσος είχε τροχαίο ατύχημα πριν από τρεις περίπου μήνες στην περιοχή Ντουρεϊκα Γαϊτανίου με δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού, και οι γιατροί αφού σταθεροποίησαν την κατάσταση της υγείας του έκριναν σκόπιμη τη μεταφορά του εκτός νησιού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί με αεροπλάνο στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελευσίνας, και από εκεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά.

Το βαρύ χτύπημα στο κεφάλι, καθώς δεν φορούσε κράνος, ήταν εκείνο που τον οδήγησε σε βαρύ χειρουργείο από εξειδικευμένους νευροχειρούργους και στη συνέχεια στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η κατάσταση του υποστηριζόταν με μηχανήματα, ωστόσο οι ευχές όλων έπιασαν και ο Τάσος άρχισε να επικοινωνεί με τους δικούς του.

Από εκεί και πέρα, μετά την θεραπεία σε Κέντρο Αποκατάστασης όλα πήραν το δρόμο τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις