Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πατρινός youtuber «Επώνυμος Αλκοολικός» βγήκε στους δρόμους της πόλης για να κυνηγήσει pokemon και τράβηξε το ενδιαφέρον της Lifo – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πατρινός youtuber «Επώνυμος Αλκοολικός...

Μίλησε για την εμπειρία του στον Άρη Δημοκίδη

Η νεολαία της Πάτρας δεν έμεινε αμέτοχη στην παγκόσμια φρενίτιδα του νέου παιχνιδιού Pokemon Go, που συνδυάζει την πραγματική ζωή με την εικονική πραγματικότητα. Ένας αυτούς που κυνηγά τα Pokemon είναι ο Πατρινός youtuber «Επώνυμος Αλκοολικός», ο οποίος ανέβασε την εμπειρία του στο youtube.

Το βίντεο τράβηξε την προσοχή του Άρη Δημοκίδη της Lifo.gr, ο οποίος συνομίλησε με τον Πατρινό youtuber:

«Mε λένε Δημήτρη και κάνω youtube αισίως δύο χρόνια τώρα. Είμαι 23 ετών και τρελαμένος με ό,τι ιντερνετικό. Ξεκίνησα το youtube και τελικά έγινε αγάπη!»

—Έβλεπες Πόκεμον μικρός;

Όχι απλά έβλεπα Πόκεμον, αλλά έκλαιγα κάθε φορά που ο Ας Κέτσαπ έπρεπε να αποχωριστεί τον Πίκατσου... Έπαιζα και πόκεμον στο gameboy όλη μέρα και όλη νύχτα.

—Νόμιζα ότι δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα. Πώς το παίζεις στην Πάτρα; Παίζω κανονικά στην Πάτρα pokemon GO!

Και όχι μόνο εγώ, η πλατεία Γεωργίου κάθε μέρα και όλες τις ώρες είναι γεμάτη με άτομα όλων των ηλικιών, που κοιτάνε τις οθόνες των κινητών τους και ψάχνουν για σπάνια Πόκεμον.

Στην Ελλάδα όντως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα, όπως και σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, αλλά υπάρχει εκτός του official store το κανονικό παιχνίδι. Όλοι έτσι παίζουν προς το παρόν...»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight