Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Συγχαρητήρια της ΕΑΠ στην Εθνική παίδων

Βόλεϊ: Συγχαρητήρια της ΕΑΠ στην Εθνική παίδων

Για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

Συγχαρητήρια της ΕΑΠ στην Εθνική παίδων βόλεϊ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα. Ιδιαιτέρως στους Πατρινούς αθλητές και τον βολεϊμπολίστα της ομάδας Κώστα Μακρυγιάννη.

Η Διοίκηση των μελανόλευκων ζητάει από την Πολιτεία την ένταξη των αθλητών στον Πίνακα Διακριθέντων αθλητών.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της Ε.Α.Π. εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους διεθνείς και τους ομοσπονδιακούς προπονητές της  Εθνικής Παίδων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Η μεγάλη επιτυχία του Ελληνικού Βόλεϊ  δίνει χαρά και συγκίνηση σε έναν ολόκληρο λαό, αποδεικνύοντας ότι η συλλογικότητα, η πίστη στον στόχο και η αυταπάρνηση είναι συστατικά που οδηγούν σε τέτοιες μεγάλες στιγμές.

Με την κατάκτηση του τίτλου απέδειξαν ότι αποτελούν μία ελπιδοφόρα “φουρνιά” για το Ελληνικό Βόλεϊ και στο μέλλον μπορούν να μας χαρίσουν περισσότερες διακρίσεις και να συγκροτήσουν επάξια την “Εθνική του Αύριο”.

Παράλληλα η Ομοσπονδία οφείλει σήμερα να ζητήσει από την Πολιτεία, εν’ όψη της Διαβούλευσης του νέου αθλητικού νόμου, να προχωρήσει στην ένταξη των αθλητών στον Πίνακα Διακριθέντων αθλητών, σύμφωνα με το άρθρο 34 του Ν.2725/1999 όπως ισχύει μετά από την τροποποίησή του από το άρθρο 38 παρ. 1 & 2 του Ν.4115/2013, που δυστυχώς σήμερα δεν προβλέπετε για  αθλητές ή αθλήτριες που πετυχαίνουν διάκριση στα Βαλκανικά Πρωταθλήματα.

Μια αδικία που πρέπει να αποκαταστήσει άμεσα η πολιτεία.

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα τόσο τον αθλητή μας ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ Κ., όσο και τους αθλητές σωματείων της ΕΣΠΕΠ που εκπροσώπησαν επάξια την ένωσή μας και συνέβαλαν στην επιτυχία της Εθνικής.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βόλεϊ: "Χρυσοί" στο Βαλκανικό οι Πατρινοί Μακρυγιάννης και Ράπτης

Βόλεϊ: Απολογισμός της χρονιάς από την Διοίκηση της ΕΑΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports