Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα:Πώς αντιμετωπίστηκε ο τραυματισμός του 9χρονου στα γεννητικά όργανα- Η Διοικήτρια του Καραμανδανείου μιλά στο thebest.gr- ΗΧΗΤΙΚΟ

Αχαΐα:Πώς αντιμετωπίστηκε ο τραυματισμός...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ο 9χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από αιχμηρό σίδερο μέσα στη θάλασσα των Βαλιμιτίκων

Αν και ο τραυματισμός του 9χρονου αγοριού στην θάλασσα των Βαλιμητίκων κρίθηκε σοβαρός από την πρώτη στιγμή, ευτυχώς αντιμετωπίστηκε έγκαιρα και δεν υπέστη σοβαρή βλάβη στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Εκεί δηλαδή που τον χτύπησε ξεχασμένο σίδερο-σκουπίδι μέσα στο νερό.

Το πως αντιμετωπίστηκε το σοβαρό αυτό περιστατικό και το αίσιο τέλος που οδήγησε γρήγορα στην έξοδο του νοσοκομείου των 9χρονο και τους γονείς του με το σχετικό εξιτήριο, εξηγεί στο thebest.gr η Διοικήτρια α/α του Καραμανδανείου, Κατερίνα Γατοπούλου.

Οι γονείς του παιδιού μιλούν για  εγκληματική αμέλεια κάθε αρμόδιου. Η οικογένεια το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, πήγε στην παραλία Βαλιμιτίκων, για να κολυμπήσουν μπροστά από το Τουριστικό.Ο 9χρονος απολάμβανε τη θάλασσα και έπαιζε με το τόπι του, το οποίο του έφυγε από τα χέρια.

Ο μικρός, στην προσπάθειά του να πιάσει την μπάλα και χωρίς να φανταστεί πως το σημείο έκρυβε κινδύνους από τα σίδερα που βρίσκονταν μέσα στο νερό, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στα γεννητικά του όργανα καθώς καρφώθηκε πάνω στα σίδερα.

Ο πατέρας του μικρού δήλωσε αποφασισμένος να κινηθεί ακόμη και νομικά κατά κάθε υπευθύνου για την «παγίδα» που κρυβόταν μέσα στο νερό για το παιδί του, σύμφωνα με το filodimos.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθαν σε επαφή μαζί του τόσο ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαλιμητίκων όσο και ο δήμαρχος και αυτό που του μετέφεραν οτί ο πρόεδρος είχε καταθέσει αίτημα στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την απομάκρυνση κάποιων κομματιών σιδήρου που βρίσκονται μέσα στη θάλασσα και πως η διαδικασία «κολλούσε» στην Κτηματική Υπηρεσία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το πρωί της Παρασκευής οι διαδικασίες κινήθηκαν άμεσα και απομακρύνθηκαν από το σημείο τα επικίνδυνα αντικείμενα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις