Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Νικηφόρο και το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο: Νικηφόρο και το δεύτερο φιλι...

Η Ένωση επιβλήθηκε με 2-0 της Κορόνα Κιέλτσε

Με τα «βαριά» χαρτιά της να πρωταγωνιστούν, η ΑΕΚ πέρασε με καλό βαθμό και το δεύτερο τεστ της στην Πολωνία. Η Ένωση επικράτησε 2-0 κόντρα στην Κορόνα Κίελτσε με σκόρερ τους Μάνταλο (MVP) και Αραβίδη.

Το δεύτερο φιλικό της επί πολωνικού εδάφους έδωσε η ΑΕΚ το απόγευμα του Σαββάτου (9/7), αντιμετωπίζοντας την Κορόνα Κιέλτσε στο "Kolporter Arena".

Με τους Πολωνούς να βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους, καθώς σε 8 ημέρες αντιμετωπίζουν την Ζαγκλεμπιέ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της χώρας.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παρέταξε την Ένωση με διάταξη 4-2-3-1 και τους Ανέστη- Γκάλο, Κολοβέτσιο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ Βιλά - Γιόχανσον, Σιμόες - Βάργκας, Μάνταλο, Μπαρμπόσα - Μπακασέτα, στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Μπακασέτας χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο φορ από τον Γεωργιανό τεχνικό, έχοντας στην πλάτη του την τριάδα που αποτελούνταν από τους Βάργκας, Μάνταλο και Μπαρμπόσα.

Στην διάθεση του προπονητή της ΑΕΚ ήταν και οι Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Μπακάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ζόριτς, Γαλανόπουλος, Ανδρεόπουλος, Τζανετόπουλος, Πέκχαρτ, Αραβίδης.

Πέσκοβιτς, Ριμάνιακ, Ντέιμεκ, Βιέρχοβτσοβ, Καλάστε, Γκρζέλακ, Γκάμποβς, Γκέμπουλα, Μόζντζεν, Πίλιπτσουκ, Πρζίμπιλα, ήταν οι επιλογές του Τόμαζ Βίλμαν για το βασικό σχήμα της Κορόνα Κιέλτσε.

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα ανασταλτικά αλλά και δίχως να βρίσκει τις λύσεις μπροστά, η ΑΕΚ είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα αλλά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Η Ένωση διατήρηση την αμυντική συνοχή της στο δεύτερο ημίχρονο, όμως αυτή τη φορά ανέβασε ρυθμό στη μεσαία γραμμή και με ορμητήριο την αριστερή της πλευρά βρήκε παραγωγικότητα, φάσεις και δύο γκολ από τους Μάνταλο, Αραβίδη, καταβάλλοντας την αντίσταση των Πολωνών.

ΑΕΚ (Κετσπάγια): Ανέστης (46' Μπάρκας), Γκάλο (54' Μπακάκης), Κολοβέτσιος (70' Σβάρνας), Τσιγκρίνσκι (62' Λαμπρόπουλος), Ντίντακ Βιλά (72' Ζόριτς), Γιόχανσον (68' Γαλανόπουλος), Σιμόες (62' Τζανετόπουλος), Βάργκας (54' Αραβίδης), Μάνταλος (66' Ανάκογλου), Μπαρμπόσα (54' Πλατέλλας), Μπακασέτας (66' Πέκχαρτ).

Κορόνα Κιέλτσε (Βίλμαν): Πέσκοβιτς, Ριμάνιακ, Ντέιμεκ, Βιέρχοβτσοβ, Καλάστε, Γκρζέλακ, Γκάμποβς, Γκέμπουλα, Μόζντζεν, Πίλιπτσουκ, Πρζίμπιλα. Για τους Πολωνούς στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ζάγιατς, Μάρκοβιτς, Ντιαό, Τράφορντ, Ρις, Ουνιάτ, Ριμπίσκι, Μοκρίτσκι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Νικηφόρο το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ στην σεζόν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports