Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Ένα ξεχωριστό ROCK «POMP» κουρείο, σε μια γειτονιά που έχει γυρίσει το χρόνο πίσω - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ένα ξεχωριστό ROCK «POMP» κουρείο...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στην Καραϊσκάκη, δίπλα στον πεζόδρομο της Παντανάσσης

Στην Καραϊσκάκη, δίπλα στον πεζόδρομο της Παντανάσσης, ανακαλύψαμε ένα κουρείο πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει.  Συλλεκτικές μηχανές Harley στην είσοδο, θα σας κάνουν να καταλάβετε που και πως γίνεται σε αυτό το κουρείο. Ο Παναγιώτης, ο El Lobo όπως τον γνωρίζουν όλοι, μας υποδέχτηκε στην είσοδο.

Με μια ματιά υποθέτεις πως ενδεχομένως πρόκειται για τατουαντζίδικο -το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Γρήγορα όμως μπαίνεις στο κλίμα. Κι αν έχεις προλάβει την αγαπημένη εποχή του El Lobo δεν το συζητάς και πολύ. Απλά αφήνεσαι στα χέρια του και χαζεύεις την απίστευτη διακόσμηση. Σαν χρονομηχανή που σε ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και την εποχή του Elvis.

Στην βιτρίνα ο πονηρός λύκος, ο El Lobo που έγινε και το παρατσούκλι του Παναγιώτη. Χτενίσματα των Elvis Presly, James Dean, Jerry Lee Lewis και άλλων σε κάνουν να θέλεις να πειραματιστείς.

Μπαίνοντας στο barber shop, νοιώθεις σαν σε ταινία του Grease. Παντού φωτογραφίες του Elvis, της Marilyn Monroe, κι άλλων μύθων της εποχής, pinup girls και ένας πίνακας της Betty Boop. Ο Παναγιώτης παραδέχεται στην κάμερα του thebest.gr πως γεννήθηκε σε λάθος εποχή...

Μινιατούρες, συλλεκτικά oldmobile και choppers, vintage κορνίζες, εικόνες μιας άλλης εποχής, κιθάρες τύπου Squier Stratocaster ακόμη και γάντια του baseball σε διάφορα σημεία συνθέτουν το κολάζ της διακόσμησης του πλέον ρετρο κουρείου της Πάτρας.

Ενα barber shop με μουσική Rock n’ Roll και ένας διαφορετικός μπαρμπέρης. Με πολλά, πάρα πολλά τατουάζ και διάθεση για επικοινωνία και κουβέντα. Αυστηρά αντρική!

Το κούρεμα και το χτένισμα για τον Παναγιώτη είναι τέχνη. Ο El Lobo έχει επιδέξια χέρια ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά την αξία της επικοινωνίας και της ανθρώπινης επαφής, που ιδιαίτερα στις μέρες της κρίσης δοκιμάζεται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight