Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Δείτε τους υποψηφίους στο κοινό ψηφοδέλτιο της Ερασιτεχνικής

Παναχαϊκή: Δείτε τους υποψηφίους στο κοι...

Για τις εκλογές της Κυριακής

Κατατέθηκαν υποψηφιότητες για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, όπου θα υπάρξει κοινό ψηφοδέλτιο με 19 υποψηφίους. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι είναι οι: Νίκος Αθανασόπουλος, Ανδρεόπουλος Φίλιππος, Αξιώτη Μαρία, Γερόλυμος Κώστας, Καλογήρου Ιωάννης, Κλαουδάτος Ανδρέας, Μιχόπουλος Σωτήρης, Νίκος Οικονομόπουλος, Πανόπουλος Θεοδοσίος, Πετράτος Νίκος, Ελένη Πεισμοπούλου, Σεμιτέκολος Παναγιώτης, Μανούσος Ιωάννης, Αλέξανδρος Στραβοδήμος, Τσαούσογλου Δημήτρης, Τσούνας Βασίλης, Φίλιας Δημήτρης Χαριτωνίδης Σαμψών και Κώστας Χρυσανθόπουλος.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι διεργασίες των Πατρινών επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ωστόσο, εξελίξεις θα υπάρξουν μετά την επικύρωση της βαθμολογίας στη Football League και την οριστικοποίηση της συμμετοχής της Παναχαϊκής στη Γ’ Εθνική.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στο ψηφοδέλτιο είναι 19 υποψήφιοι για το 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωστοί Πατρινοί Επιχειρηματίες θέλουν την Παναχαϊκή-Ποιοι είναι, τι σχεδιάζουν, ποιοι τους βάζουν τρικλοποδιές…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports