Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Με το δεξί η Εθνική παίδων

Βόλεϊ: Με το δεξί η Εθνική παίδων

Αγωνίσθηκαν βασικοί οι Πατρινή Μακρυγιάννης και Ράπτης

Με το δεξί μπήκε η Εθνική παίδων στην πρεμιέρα του Βαλκανικού πρωταθλήματος στο Ντόμπριτς της Βουλγαρίας, η οποία επικράτησε στο τάι μπρέικ του Μαυροβουνίου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ξεκίνησε με βασικούς τους Πατρινούς Ράπτη και Μακρυγιάννη.

Η Ελλάδα λοιπόν νίκησε με 3-2 το Μαυροβούνιο, ανατρέποντας το εις βάρος της 0-2 και στέλνοντας την αναμέτρηση στο τάι μπρέικ, εκεί όπου οι διεθνείς του Νίκου Ζαλμά πιο συγκεντρωμένοι και έχοντας αποβάλει το άγχος των δυο πρώτων σετ κατάφεραν να επικρατήσουν με 15-12, πανηγυρίζοντας την πρώτη τους νίκη στο Ντόμπριτς.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Ζαλμάς τόνισε: «Εμφανιστήκαμε περισσότερο από όσο θα έπρεπε αγχωμένοι και στρεσαρισμένοι, με αποτέλεσμα τα δέκα χαμένα σερβίς στο πρώτο σετ.

Κάτι το οποίο πίστευα ότι θα διορθωνόταν στο δεύτερο, όμως συνεχίσαμε να κάνουμε λάθη. Ωστόσο από το τέλος του δεύτερου σετ αλλάξαμε τακτική στο σερβίς και πήγε αρκετά καλά το κομμάτι αυτό ενώ σε συνδυασμό με το μπλοκ αλλά και τις αλλαγές που ήρθαν από τον πάγκο και βοήθησαν, καταφέραμε την ανατροπή και τη νίκη.

Θεωρώ ότι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα βάση της συνολικής εικόνας των δυο ομάδων».

Τα σετ: 24-26, 22-25, 25-12, 25-22, 15-12

Ελλάδα (Ζαλμάς): Γεωργίου, Ράπτης, Κωτσάκης, Μακρυγιάννης, Παπαλεξίου, Ζαΐμης, Σιουγιουρτζόγλου /λ., Ρουσόπουλος, Ανδρεόπουλος, Καπετανίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Έτοιμοι για την πρεμιέρα της Εθνικής οι Πατρινοί Ράπτης και Μακρυγιάννης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports