Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Πολυϊατρεία ΠΕΔΥ: Χωρίς καθαριότητα και κλιματισμό- Πότε θα λυθούν τα προβλήματα

Πάτρα- Πολυϊατρεία ΠΕΔΥ: Χωρίς καθαριότη...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Τι λέει η 6η Υγιειονομική Περιφέρεια

Στο πρόβλημα με τον κλιματισμό τους καλοκαιρινούς μήνες, στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ στην Πάτρα, ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα, αυτό της καθαριότητας. Όπως έχει καταγγείλει ήδη στο thebest.gr o Πρόεδρος των γιατρών ΠΕΔΥ Πάτρας Χαράλαμπος Μπονάνος, στο πρόβλημα με τη μη λειτουργία των κλιματιστικών στο μισό κτίριο ανέκυψε  και ζήτημα με την καθαριότητατην Πέμπτη, καθώς δεν ανανεώθηκε η σύμβαση για την παροχή υπηρεσίας του συνεργείου καθαρισμού.

"Τι θα γίνει με αυτή τη ντροπή; Πήγα σε μια τουαλέτα πριν και ντράπηκα. Επιτρέπεται δημόσια πολυιατρεία να μην έχουν καθαριότητα; Δεν έφτανε το πρόβλημα με τα κλιματιστικά που παρά το γεγονός ότι πάνε κι έρχονται κάποιοι τεχνικοί, ακόμα δεν υπάρχει αποτέλεσμα, προκύπτει τώρα και θέμα καθαριότητας", είπε ο κ. Μπονάνος χθες στο thebest.gr

Σε επικοινωνία με τον υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ Δημήτρη Κωστακιώτη, ο ίδιος εξήγηε ότι το θέμα με τα κλιματιστικά παρατηρείται τα τελευταία χρόνια, αλλά η Υγειονομική Περιφέρεια ενημερώθηκε πριν από ένα μήνα και λιγότερο ίσως και τάχιστα κινήθηκε για να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Όπως είπε, δόθηκαν όλα τα χρηματικά ποσά που απαιτούνται για την αποκατάσταση της βλάβης κι εκτιμάται ότι μέσα στην εβδομάδα ο κλιματισμός θα λειτουργήσει πλήρως. Επιπρόσθετα έχει προβλεφθεί εναλλακτική, σε περίπτωση που τεχνικά τελικά δεν λυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει στον κλιματισμό.

Σχετικά με τη σύμβαση του συνεργείου καθαριότητας ο κ. Κωστακιώτης ανέφερε ότι στις 30 Ιουνίου έληξαν οι συμβάσεις με εταιρείες που προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες στον τομέα της δημόσιας υγείας πανελλαδικά και προέκυψε κενό, καθώς οι γραφειοκρατικοί μηχανισμοί πολλές φορές δεν κινούνται γρήγορα, πρόβλημα το οποίο ωστόσο θα λυθεί μέχρι αύριο, στο πρώην ΙΚΑ του Αγίου Αλεξίου, καθώς θα υπάρχει ρύθμιση με αναδρομική ισχύ για την επέκταση των συμβάσεων και από αύριο θα μπορούν να προσφερθούν και πάλι από το συνεργείο οι υπηρεσίες καθαριότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


 

Πάτρα: Ξέμειναν και από καθαρίστριες τα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ - Δεν έχουν ούτε κλιματισμό!

Πάτρα:Έρχεται καύσωνας και τα πολυιατρεία του ΙΚΑ θα ... - Thebest.gr

 

Ιάσονας Φωτήλας: Απαράδεκτες συνθήκες περίθαλψης ... - Thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις