Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιστορίες καθημερινής τρέλας στους δρόμους της Πάτρας- Το διπλοπαρκαρισμένο που μετέτρεψε του Αστυνομικούς σε… παρκαδόρους! ΦΩΤΟ

Ιστορίες καθημερινής τρέλας στους δρόμου...

Στην Όθωνος-Αμαλίας

Οι ιστορίες καθημερινής τρέλας στους δρόμους της Πάτρας δεν έχουν τέλος. Η νοοτροπία ορισμένων οδηγών δεν αλλάζει με τίποτα καθώς φαίνεται ότι για ορισμένους το μόνο που μετράει είναι η προσωπική τους εξυπηρέτηση ακόμα και αν αυτό σημαίνει την μεγάλη ταλαιπωρία των υπολοίπων.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των όσων συμβαίνουν, συχνά-πυκνά, καταγράφτηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Η ώρα ήταν περίπου 18:00, μια κοπέλα που ήταν παρκαρισμένη επί της οδού Όθωνος-Αμαλίας (στο ύψος της Παντανάσσης) φθάνει έξω από το αυτοκίνητό της θέλοντας να φύγει για να συνεχίσει τις δουλειές της.

Ένα άλλος συμπολίτης όμως φαίνεται πως έχει αντίθετη γνώμη, αφού είχε διπλοπαρκάρει το δικό του αυτοκίνητο ακριβώς μπροστά από εκείνο της κοπέλας. Εκείνη αρχίζει να κορνάρει σε μια προσπάθεια να περάσει το μήνυμα προς τον κάτοχο του διπλοπαρκαρισμένου Ι.Χ. να σπεύσει να κινήσει το αμάξι του. Τίποτε όμως καμία αντίδραση.

Η κοπέλα κόρναρε και ξανακόρναρε επί αρκετή ώρα χωρίς όμως κάποια εξέλιξη. Έτσι αποφασίζει να καλέσει την Αστυνομία. Η ώρα έχει φθάσει ήδη 18:30. Το περιπολικό εμφανίζεται και ο παράνομα παρκαρισμένος συμπολίτης παραμένει άφαντος. Έτσι οι αστυνομικοί αφαιρούν τις πινακίδες Ι.Χ. και κόβουν την σχετική κλήση. Το πρόβλημα όμως της «εγκλωβισμένης» οδηγού, απουσία γερανού, πώς θα λυθεί;

Τελικά οι Αστυνομικοί αποφασίζουν ν’ αναλάβουν δράση. Ο ένας εκ των δύο μπαίνει στο αυτοκίνητο και ο άλλος του δίνει οδηγίες. Τελικά, μετά από χίλια βάσανα, κι ενώ στο μεταξύ η ώρα έχει φθάσει ήδη παρά είκοσι, ο έμπειρος οδηγός της ΕΛ.ΑΣ. καταφέρνει να βγάλει το Ι.Χ. της συμπολίτισσας η οποία τους ευχαριστεί που την βοήθησαν να λάβει τέλος η χρονοβόρα ταλαιπωρία τους.

Ααα… και για την ιστορία η οδηγός του διπλοπαρκαρισμένου αυτοκινήτου που προκάλεσε όλη αυτή την ιστορία και μετέτρεψε του Αστυνομικούς σε… παρκαδόρους, εμφανίστηκε, χαλαρή κανά τεταρτάκι αργότερα κι όταν είδε ότι τις είχαν κόψει κλήση και της είχαν πάρει τις πινακίδες έμεινε… άφωνη. Μάλλον θα το ξανασκεφτεί πολύ σοβαρά να παρατήσει το Ι.Χ. της όπου βρει, χωρίς αλάρμ και χωρίς καν να βρίσκεται κάπου κοντά για να ακούει τα κορναρίσματα όσων ταλαιπωρεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις