Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η Τροχαία κόβει κλήσεις και αφαιρεί πινακίδες στα οχήματα της ΔΕΗ! Διαμαρτύρεται η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ

Πάτρα: Η Τροχαία κόβει κλήσεις και αφαιρ...

Ζητά τη κατανόηση και συνεργασία των φορέων και όχι την δημιουργία κλίματος αντιπαλότητας

Το τελευταίο διάστημα όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ Πάτρας παρατηρείται ένα παράδοξο φαινόμενο, τα συνεργεία βλαβών της ΔΕΗ που βρίσκονται με τα υπηρεσιακά οχήματα στους δρόμους σπεύδοντας για την αποκατάσταση βλαβών τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και εκτός, να έχουν δεχθεί κλήσεις, ακόμη και αφαίρεση πινακίδων σε κάποιες περιπτώσεις, από την Τροχαία και την αστυνομία για παράνομη στάθμευση, κ.α.

Μάλιστα η πιο πρόσφατη περίπτωση ήταν μόλις την περασμένη εβδομάδα σε κεντρικό σημείο της Πάτρας. Το θέμα έχει τεθεί σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, από την Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ Πάτρας ήδη στον Περιφερειακό Διευθυντή της ΔΕΗ Σπύρο Μυλωνά, ο οποίος και επικοινώνησε με τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς ζητώντας την κατανόηση και συνεργασία τους, κάτι που αναμένεται να γίνει και εγγράφως και επισήμως μέσα στο προσεχές διάστημα.

Όπως αναφέρουν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ και ειδικότερα όσοι είναι στα συνεργεία βλαβών που βρίσκονται συνέχεια εν κινήσει, αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό από τις άλλες υπηρεσίες, είναι πως το προσωπικό που τρέχει σε διάφορα σημεία του δικτύου, προσπαθεί κάνει τη δουλειά του όσο πιο γρήγορα γίνεται και με τις ελλείψεις προσωπικού που υπάρχουν και στην προσπάθεια αυτή ενδεχομένως να έχει συμβεί, κάποιο όχημα να έχει σταθμεύσει πιο πρόχειρα και βιαστικά, πάντα στο πλαίσιο της δουλειάς και της υπηρεσίας.

Η ανακοίνωση του ΔΣ της Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ Πάτρας έχει ως εξής:

«Τελευταία παρατηρείται έντονα το φαινόμενο της έκδοσης κλήσεων και αφαίρεσης πινακίδων από αρμόδιους φορείς με αποδέκτες τα συνεργεία βλαβών και τους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ Πάτρας  που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης με εντεταλμένη υπηρεσία κυρίως για την αποκατάσταση βλαβών με σκοπό την ταχύτερη επαναηλεκτροδότηση των πολιτών.

Η αφαίρεση πινακίδων σε υπηρεσιακά μας οχήματα δυσχεραίνει σημαντικά το έργο μας. Ευελπιστούμε στο μέλλον στην συνεργασία των φορέων και όχι στην αντιπαλότητα διότι τέτοιου είδους ενέργειες θα έχουν άμεσες συνέπειες στην κοινωνία της Πάτρας».

Διαβάστε επίσης:

Η ΔΕΗ επιβραβεύει τους ...συνεπείς καταναλωτές με μείωση των τιμολογίων κατά 10%

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις