Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Πόσα (ΕΚΑΣ) θέλουν να μας τρελάνουν;

Πόσα (ΕΚΑΣ) θέλουν να μας τρελάνουν;

Της Αθηνάς Τραχήλη

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σκέφτηκαν οι κυβερνώντες, τέλεια εποχή για να δημιουργηθεί η απόλυτη ανακατωσούρα. Και τί δεν κάνουν; Αλλάζουν τελευταία στιγμή τη συμφωνία με την COSCO νομίζοντας ότι οι Κινέζοι θα κάνουν τον Κινέζο, καταθέτουν προς ψήφιση τον εκλογικό νόμο χωρίς να τους βγαίνει η «εξίσωση», δηλώνουν πως θα ήθελαν να έχουν βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για όσα συμβαίνουν, αλλά δυστυχώς δεν βρίσκουν το χρόνο γιατί συμπτωματικά αυτό τον καιρό είναι απασχολημένοι με τη διακυβέρνηση της χώρας και την τύχη του λαού.

Και μέσα σ’ όλα αυτά προβάλλει η μεγάλη ευκαιρία. Κόβονται οι συντάξεις. Όλες οι συντάξεις. Όλες εκείνες οι συντάξεις που δε θα κόβονταν ποτέ ξανά γιατί αυτό θα ήταν άκρως αντιφατικό με την κοινωνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που είχε πάντα πρωταρχικό του μέλημα την προστασία των χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων.

Ιδιοφυής η σκέψη «όλοι βρίσκονται στις παραλίες και κανένας δε θα μας καταλάβει», αξιότιμοι κύριοι της κυβέρνησης, αλλά προσκρούει στον κοινό νου των χαμηλοσυνταξιούχων που εσείς θεωρείτε άνοες, αλλά να σας ενημερώσουμε και μην εκπλαγείτε πως ούτε φέτος θα πάνε διακοπές. Θα πάνε όμως στα Α.Τ.Μ. Και καθώς δεν έχουν διαφορετική τσέπη για την κύρια σύνταξη, διαφορετική για την επικουρική και διαφορετική για το ΕΚΑΣ και καθώς από την ίδια τσέπη βοηθούν τα άνεργα παιδιά τους και τις οικογένειές τους να επιβιώσουν και καθώς ξέρουν ότι θα ακολουθήσουν τα εκκαθαριστικά και ο «αγαπημένος» ΕΝΦΙΑ, λυπούμαστε αλλά θα σας καταλάβουν, αγαπητοί κύριοι.

Με την απλή τους αριθμητική θα διαπιστώσουν ότι στο «τέλος της ημέρας», θα τους λείπουν τέσσερα μηνιάτικα, τα λεφτά για τα φάρμακα και πάνω απ’ όλα η ελπίδα στην αξιοπρέπεια. Θα αναγνωρίσουν ένα ακόμη ψέμα της αριστερής πολιτικής σας. Είναι έμπειροι πια και αρκετά απελπισμένοι, ώστε να μη βιάζονται να σας τιμωρήσουν. Θα σας περιμένουν να γυρίσετε από τις διακοπές σας. Έτσι και αλλιώς αυτοί το καλοκαίρι τους το έχασαν. Να είστε, όμως, σίγουροι πως είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν την υπόλοιπη ζωή τους!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις