Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σ. Θεοδωρακόπουλος: "Ο λαός της Αιγιάλειας έκλεισε τα αυτιά του σε αυτούς που μας κατηγόρησαν"

Σ. Θεοδωρακόπουλος: "Ο λαός της Αιγ...

Ανακοίνωση της Δημοτικής Συσπείρωσης Αιγιάλειας για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των εκλογών

 

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, ο υποψήφιος  Δήμαρχος Στάθης Θεοδωρακόπουλος, και  οι συνεργάτες του, θέλουμε να σας  απευθύνουμε ένα μεγάλοΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εμπιστοσύνη που μας δείξαμε στον πρώτο γύρω των δημοτικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου και να σας ζητήσουμε να συνεχίσετε να είσαστε δίπλα μας στην μεγάλη μάχη, που έχουμε να δώσουμε την επομένη Κυριακή για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ο λαός της Αιγιάλειας έκλεισε τα αυτιά του σε αυτούς που μας κατηγόρησαν και λασπολόγησαν και πίστεψε στο όραμά μας, στην προοπτική και το σχέδιο του συνδυασμού μας για τον Δήμο μας , την Αιγιάλεια.
Κάτω  από αντίξοες συνθήκες  καταφέραμε μέσα σε διάστημα λίγων μηνών  να συσπειρώσουμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις από όλη την Αιγιάλεια και να είμαστε σε απόσταση αναπνοής από τον συνυποψήφιό μας της επομένης Κυριακής, ο οποίος για τους δικούς του λόγους, εδώ και χρόνια, είχε χαράξει μία πορεία  κάνοντας αυτοσκοπό την αναρρίχησή του στο νέο Δήμο Αιγιάλειας, άλλοτε φλερτάροντας με τα κέντρα εξουσίας και άλλοτε παριστάνοντας το παιδί του λαού.
Για  έναν εν ενεργεία δήμαρχο, που  επί χρόνια, χρησιμοποιώντας το  αξίωμα, που του είχαν δώσει οι δημότες Συμπολιτείας, που είχε καταστρώσει τα σχέδιά του παίζοντας με όρους δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας,  το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι ικανοποιητικό.
Πίστευε ότι θα βγεί δήμαρχος Αιγιάλειας από  την πρώτη Κυριακή, παραβλέποντας ότι οι Αιγιώτες και οι Αιγιώτισσες που αποτελούν και το μισό των ψηφοφόρων του νέου μεγάλου Δήμου αναγνωρίζουν την προσωπική μας διαδρομή και την αγάπη μας για την περιοχή και το απέδειξαν με μεγάλο ποσοστό που μας έδωσαν.
Παραγνώρισε επίσης ότι και αυτοί ακόμα  οι ψηφοφόροι του Δήμου Συμπολιτείας, στον οποίο είναι εν ενεργεία δήμαρχος, δεν είναι ικανοποιημένοι από το έργο του και από την διαχείριση του δημοσίου χρήματος.
Το ποσοστό  του συνδυασμού μας είναι μία  ισχυρή δύναμη, είναι η αφετηρία ώστε την άλλη Κυριακή να δώσουμε  ισχυρή απάντηση ότι εμείς, μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα της Αιγιάλειας μαζί με όλους τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες χωρίς αλαζονικές συμπεριφορές και αυταρχισμούς, με συνεργασία και συναίνεση, ζητώντας τους να καταθέσουν και τις δικές του αυτοδιοικητικές προτάσεις και τον νέο δήμο Αιγιάλειας.
Ο Συνδυασμός μας εξ άλλου το απέδειξε, με την σύνθεσή του, ότι επεδίωξε και θα συνεχίσει να επιδιώκει την προοπτική ενότητας και συνεργασίας ώστε να πάμε όλοι μαζί την Αιγιάλεια ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας και επικεφαλής της παράταξης "Δημοτική Συσπείρωση Αιγιάλειας" Στάθης Θεοδωρακόπουλος μετά την ολκλήρωση του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Στάθης Θεοδωρακόπουλος, και  οι συνεργάτες του, θέλουμε να σας  απευθύνουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εμπιστοσύνη που μας δείξαμε στον πρώτο γύρω των δημοτικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου και να σας ζητήσουμε να συνεχίσετε να είσαστε δίπλα μας στην μεγάλη μάχη, που έχουμε να δώσουμε την επομένη Κυριακή για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο λαός της Αιγιάλειας έκλεισε τα αυτιά του σε αυτούς που μας κατηγόρησαν και λασπολόγησαν και πίστεψε στο όραμά μας, στην προοπτική και το σχέδιο του συνδυασμού μας για τον Δήμο μας , την Αιγιάλεια.

Κάτω από αντίξοες συνθήκες καταφέραμε μέσα σε διάστημα λίγων μηνών να συσπειρώσουμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις από όλη την Αιγιάλεια και να είμαστε σε απόσταση αναπνοής από τον συνυποψήφιό μας της επομένης Κυριακής, ο οποίος για τους δικούς του λόγους, εδώ και χρόνια, είχε χαράξει μία πορεία  κάνοντας αυτοσκοπό την αναρρίχησή του στο νέο Δήμο Αιγιάλειας, άλλοτε φλερτάροντας με τα κέντρα εξουσίας και άλλοτε παριστάνοντας το παιδί του λαού.

Για έναν εν ενεργεία δήμαρχο, που επί χρόνια, χρησιμοποιώντας το αξίωμα, που του είχαν δώσει οι δημότες Συμπολιτείας, που είχε καταστρώσει τα σχέδιά του παίζοντας με όρους δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι ικανοποιητικό.

Πίστευε ότι θα βγεί δήμαρχος Αιγιάλειας από την πρώτη Κυριακή, παραβλέποντας ότι οι Αιγιώτες και οι Αιγιώτισσες που αποτελούν και το μισό των ψηφοφόρων του νέου μεγάλου Δήμου αναγνωρίζουν την προσωπική μας διαδρομή και την αγάπη μας για την περιοχή και το απέδειξαν με μεγάλο ποσοστό που μας έδωσαν.

Παραγνώρισε επίσης ότι και αυτοί ακόμα οι ψηφοφόροι του Δήμου Συμπολιτείας, στον οποίο είναι εν ενεργεία δήμαρχος, δεν είναι ικανοποιημένοι από το έργο του και από την διαχείριση του δημοσίου χρήματος.

Το ποσοστό του συνδυασμού μας είναι μία ισχυρή δύναμη, είναι η αφετηρία ώστε την άλλη Κυριακή να δώσουμε ισχυρή απάντηση ότι εμείς, μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα της Αιγιάλειας μαζί με όλους τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες χωρίς αλαζονικές συμπεριφορές και αυταρχισμούς, με συνεργασία και συναίνεση, ζητώντας τους να καταθέσουν και τις δικές του αυτοδιοικητικές προτάσεις και τον νέο δήμο Αιγιάλειας.

Ο Συνδυασμός μας εξ άλλου το απέδειξε, με την σύνθεσή του, ότι επεδίωξε και θα συνεχίσει να επιδιώκει την προοπτική ενότητας και συνεργασίας ώστε να πάμε όλοι μαζί την Αιγιάλεια ΜΠΡΟΣΤΑ."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις