Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση μνήμης για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή και μαθητή Γιώργο Νταγιούκλα

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση μνήμη...

Συγκινητική ήταν η στιγμή όπου μίλησε η μητέρα του κρατώντας το κράνος του παιδιού της

Εκδήλωση στην μνήμη του αδικοχαμένου σε τροχαίο δυστύχημα Γιώργου Νταγιούκλα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιουνίου 2016 στην Πλατεία Γεωργίου Α’ καθώς και Μοτοπορεία με σύνθημα «ποτέ χωρίς κράνος», στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο 17χρονος, ο οποίος ήταν παίκτης της ομάδας ποδοσφαίρου της Θύελλας Πατρών και μαθητής του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας.

Το τροχαίο συνέβη την Παρασκευή 6/5/2016 το απόγευμα προς την περιοχή της οδού Ακρωτηρίου. Ο νεαρός οδηγούσε το δίκυκλό του καθώς πήγαινε στην προπόνηση της Μικτής ομάδας ποδοσφαίρου. Μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου και έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Πέθανε το πρωί της Κυριακής 15 Μαίου 2016 ενώ την επόμενη μέρα πλήθος κόσμου και ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος τον αποχαιρέτισαν στο νέο ιερό ναό Αγίου Ανδρέου.

Ο Γιώργος Νταγιούκλας ήταν μαθητής του 7ου ΕΠΑΛ ενώ πρόσφατα συμμετείχε στη ομάδα που κατέλαβε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου λυκείων των ΕΠΑΛ.

Η είδηση είχε προκαλέσει σοκ στους ανθρώπους του ερασιτεχνικού αθλητισμού ενώ δεκάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένεια του εκλιπόντος. Η κηδεία του είχε γίνει σε κλίμα οδύνης και ανείπωτου πόνου.

Παρόντες στην εκδήλωση μνήμης στην πλατεία Γεωργίου ήταν οι γονείς του, η αδελφή του, πολλοί φίλοι του, κ.α.

Μάλιστα η μητέρα του φορώντας τη φανέλα του και κρατώντας το κράνος που δεν είχε φορέσει ο γιος της τη μέρα του δυστυχήματος, μίλησε σε όσους είχαν συγκεντρωθεί και ήσαν πολλοί. Υπολογίζεται πως στη μοτοπορεία συμμετείχαν κοντά στα εκατό δίκυκλα. Στην εκδήλωση πολύτιμη ήταν και η συμβολή της Τροχαίας Πατρών, της Αχαικής Λέσχης Μοτοσυκλέτας, του Vespa Club Achaias και του VStrom Hellas Club.

Μάλιστα σήμερα 29/6 ο αδικοχαμένος Γιώργος Νταγιούκλας είχε τα γενέθλια του.

Οι φωτό είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

Διαβάστε επίσης:

Δεν τα κατάφερε ο ποδοσφαριστής της Θύελλας, Γιώργος Νταγιούκλας - Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 17 του χρόνια, μετά από σοβαρότατο τροχαίο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις