Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στους πιο διαδεδομένους και δύσκολους μαραθωνίους του κόσμου τα μέλη του ΣΔΥ Πάτρας-ΦΩΤΟ

Στους πιο διαδεδομένους και δύσκολους μα...

Συγχαρητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου για τη δύναμη ψυχής και θέλησης

Στους πιο διαδεδομένους και δύσκολους μαραθωνίους του κόσμου συμμετείχαν τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας. Όλοι δηλώνουν περιφάνια για τις επιτυχίες των δρομέων.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο προς όλους τους συμμετέχοντες για τη δύναμη ψυχής και θέλησης.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογός μας είναι ιδιαίτερα περήφανος για τους Πατρινούς αθλητές που συμμετείχαν σε έναν από τους πιο διαδεδομένους και δύσκολους μαραθωνίους στον κόσμο, ο αγώνας ορεινού τρεξίματος “Olympus Marathon” που πραγματοποιείται στον Όλυμπο, το μυθικό «βουνό των θεών» την τελευταία Κυριακή κάθε Ιουνίου. Η συνολική απόσταση που καλύπτουν οι δρομείς είναι 44 χιλιόμετρα, ενώ η συνολική θετική υψομετρική διαφορά της διαδρομής είναι της τάξεως των 3.000 μέτρων!

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι πρόκειται για έναν αγώνα, διακαή πόθο εκατοντάδων δρομέων βουνού της χώρας μας, συγκεντρώνοντας αθλητές κορυφαίου επιπέδου. Ανάμεσά τους και με ιδιαίτερη περηφάνια, το μέλος μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΑΡΔΑΚΗ, ολοκλήρωσε τον αγώνα, φέρνοντας την 8η καλύτερη γυναικεία επίδοση με χρόνο 7:30:47! Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στους ΔΗΜΗΤΡΙ ΚΟΝΟΜΙ, ο οποίος τερμάτισε σε χρόνο 6:34:07, ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ που τερμάτισε σε χρόνο 06:57:05, ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΥΔΗ, ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΜΠΟΡΟΖΟ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΕΝΤΖΟ που αναμετρήθηκαν με το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας και κατάφεραν να το κατακτήσουν τρέχοντας!

Επίσης, συγχαίρουμε το μέλος μας, ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ο οποίος στις 26 Ιουνίου 2016, ημέρα Σάββατο, ταξίδεψε μέχρι το Λεωνίδιο του Δήμου Νότιας Κυνουρίας Νομού Αρκαδίας για να συμμετάσχει στον 4ο Τσακωνικό Αγώνα Δρόμου και δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό, ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας τη 2η θέση στην Κατηγορία 30-39, ολοκληρώνοντας το αγώνισμα των 16χλμ σε χρόνο 1:06:48!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας συγχαίρει όλες και όλους τους συμμετέχοντες για τη δύναμη ψυχής και θέλησης!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις