Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Νικηφόρο ξεκίνημα στην σεζόν για τον Ολυμπιακό με φιλικό ξεμούδιασμα

Ποδόσφαιρο: Νικηφόρο ξεκίνημα στην σεζόν...

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 4-1 της Αυστριακής Χορν

Άρεσε στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του, ο Ολυμπιακός του Βίκτορ Σάντσεθ. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 4-1 της αδύναμης Χορν, παίζοντας ανά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο.

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (27/6) ο Ολυμπιακός, απέναντι στην Χορν στο Axams της Αυστρίας.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Λάνγκεφελντ από τις 21 Ιουνίου και βασικός στόχος στο διάστημα της παραμονής του εκεί είναι το "χτίσιμο" της φυσικής κατάστασης.

Εκεί εξάλλου έχει ρίξει το βάρος και ο Βίκτορ Σάντσεθ, βάζοντας τους παίκτες του να γράφουν καθημερινά μπόλικα χιλιόμετρα.

Το συγκεκριμένο φιλικό δεν βοηθά ιδιαίτερα στην εξαγωγή συμπερασμάτων, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Σάντσεθ το πρωί της ίδιας ημέρας που διεξήχθη το φιλικό, είχε τους παίκτες του για μιάμιση ώρα στο γήπεδο. Τους προπόνησε κανονικά, καθώς το απόγευμα θα είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Στην Αυστρία ακόμη ενσωματώνονται παίκτες στην αποστολή (οι διεθνείς), την στιγμή που αναμένονται μεταγραφικές κινήσεις που σε μεγάλο ποσοστό θα αφορούν ποδοσφαιριστές που προορίζονται για την βασική ενδεκάδα.

Από την άλλη είναι απίθανο να παραμείνουν στο ρόστερ όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι αυτές τις μέρες στο Λάνγκεφελντ, ενώ στη σφαίρα της φαντασίας και μόνο θα δούμε σε επίσημο παιχνίδι κάποια από τις δύο ενδεκάδες που παρέταξε ο Βίκτορ Σάντσεθ στα δύο ημίχρονα του φιλικού με τη Χορν.

Γκολ: 5' & 23' Πουλίδο, 34' Φορτούνης, 56' Γιαννιώτας / 55' Τάνο

Ολυμπιακός: Καπίνο (46' Χουτεσιώτης), Φιγκέιρας (46' Μπέρτος), Μποτία (46' Γούτας), Βούρος (46' Σιόβας), Μαζουακού (46' Τσιμίκας), Μπουχαλάκης (46' Κασάμι), Ρέτσος (46' Ανδρούτσος), Φορτούνης (46' Ντομίνγκες), Μανθάτης (46' Σεμπά), Πάρντο (46' Γιαννιώτας), Πουλίδο (46' Ολαϊτάν).

Χορν: Πέτερναν, Χάβενααρ, Ντένερ, Βάλτσι, Τακουσνάντι, Άντρα, Γιασίντα, Ιγιομπόσα, Σάτι, Τάνο, Σουλιμάνι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports