Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τεράστιες ουρές αυτοκινήτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου χθες Κυριακή - Αφόρητη η κατάσταση στην επιστροφή των λουομένων

Πάτρα: Τεράστιες ουρές αυτοκινήτων στην ...

Το θέμα έχει αναφέρει στην Αστυνομική Διεύθυνση ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε, Αχαΐας Γρήγορης Αλεξόπουλος

Κυκλοφοριακό έμφραγμα δημιουργείται στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου με επίκεντρο στο φανάρι του Ψαθοπύργου ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα. Η μεγάλη μετακίνηση λουομένων προς τις παραλίες της Ανατολικής Αχαΐας σε συνδυασμό με τα έργα που εκτελούνται δημιουργούν ουρές χιλομέτρων ειδικά τις απογευματινές ώρες.

Η αύξηση των διοδίων οδηγεί τα βαρέα οχήματα στην Παλαιά Εθνική και σε συνδυασμό με τα έργα που πραγματοποιούνται, δημιουργούν ουρές χιλιομέτρων.

Ειδικά αυτό το φαινόμενο παρατηρήθηκε και αυτήν την Κυριακή, με το φανάρι ελέγχου κυκλοφορίας του Ψαθοπύργου να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Το  θέμα επισημαίνει με επιστολή του στον Αστυνομικό Διευθυντή, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε, Αχαΐας Γρήγορης Αλεξόπουλος, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«…Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα, ειδικά και μετά την τελευταία αύξηση των διοδίων της Νέας Εθνικής Οδού, παρατηρείται το φαινόμενο κυκλοφορίας μεγάλου αριθμού βαρέων οχημάτων, τα οποία επιλέγουν για λόγους οικονομίας τη Παλαιά Εθνική Οδό, αλλά δυσχεραίνουν ταυτόχρονα σε μεγάλο βαθμό τη μετακίνηση των πολιτών και αυξάνουν τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος…»

Δείτε αναλυτικά η επιστολή του εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις