Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Έμεινε εκτός μεταλλίων η ομάδα κορασίδων του Έσπερου ΑΟΠΑ

Μπάσκετ: Έμεινε εκτός μεταλλίων η ομάδα ...

Ωστόσο ήταν η καλύτερη ομάδα της επαρχίας

Η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων ολοκληρώθηκε με νίκη για τον Έσπερο ΑΟΠΑ (42-40) τον Εργοτέλη, αλλά αυτή δεν έφτανε για να ανάβει στο βάθρο. Τα κορίτσια στάθηκαν άτυχα καθώς ο Παναθηναϊκός νίκησε 53-45 τον Πρωτέα Βούλας και κατέκτησε τον τίτλο.

Όμως προέκυψε τριπλή ισοβαθμία με τον Έσπερο ΑΟΠΑ να μένει εκτός μεταλλίων στη διαφορά πόντων! Ο Πρωτέας Βούλας κατέκτησε την 2η θέση ο ΠΑΟΚ την 3η και ο Έσπερος ΑΟΠΑ την 4η, αλλά αναδείχτηκε η καλύτερη ομάδα της επαρχίας.

Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός είχε 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, Πρωτέας Βούλας, ΠΑΟΚ και Έσπερος ΑΟΠΑ είχαν από τρεις νίκες και δύο ήττες, στην 5η θέση τερμάτισε ο Εργοτέλης και στην 6η θέση ο Απόλλων Πτολεμαΐδας.

ΣΤΗΝ 5ΑΔΑ Η ΛΑΝΤΑΒΟΥ

Η Μαριλένα Λάνταβου του Έσπερου ΑΟΠΑ συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 5άδα της διοργάνωσης μαζί με τις Ισμήνη Πράπα του Παναθηναϊκού, Ιωάννα Κριμίλη του Εργοτέλη, Σύνθια Εζέτζα-Τσινάσα του Παναθηναϊκού και Αναστασία Καραμπάτσου του Πρωτέα Βούλας.

ΜΠΑΖΙΝΑΣ: «ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ»

«Υπάρχει περηφάνια για τις εμφανίσεις της ομάδας, αλλά πίκρα για τον τρόπο που μείναμε εκτός βάθρου» δήλωσε ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Γιάννης Μπαζίνας και συμπλήρωσε:

«Παρουσιάσαμε καλή εικόνα. Τα παιχνίδια που νικήσαμε  τα πήραμε με το σπαθί μας. Θέλουμε να αφιερώσουμε την παρουσία της ομάδας και την προσπάθεια, στον Σύλλογο, στον πρόεδρο Κώστα Μαρλαφέκα, στον έφορο Νίκο Κοτσώνη.

Κάναμε το βήμα παραπάνω, αλλά μας μένει πίκρα για τον τρόπο που μείναμε εκτός μεταλλίων. Το μέλλον της ομάδας θα το καθορίσουν τα ίδια τα παιδιά, είναι στο χέρι τους να δουλέψουν σκληρά και να κάνουν ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό ότι τα 10 από τα 12 κορίτσια της ομάδας θα έχουν και του χρόνου δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα Κορασίδων.

Επίσης σημαντικό είναι ότι από την ομάδα μας η Μαριλένα Λάνταβου συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 5άδα του τουρνουά. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σπύρο Γκοργκόλη, που ήταν μαζί μας στο τουρνουά και μας στήριξε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Και ο Πελεκούδας στον Έσπερο ΑΟΠΑ



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports