Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Διαγράφηκαν από τα μητρώα της ΕΛ.ΑΣ. δύο αστυνομικοί με πλαστά απολυτήρια

Αχαΐα: Διαγράφηκαν από τα μητρώα της ΕΛ....

Συνεχίζειται η έρευνα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από ειδικά κλιμάκια της αστυνομίας για τον εντοπισμό αστυνομικών που προ ετών είχαν ενταχθεί στο σώμα κατέχοντας πλαστά απολυτήρια Λυκείου! Έτσι λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες, προ ημερών διεγράφησαν από τα μητρώα της ΕΛ.ΑΣ δύο αστυνομικοί που υπηρετούσαν σε υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ενώ έχουν εντοπιστεί άλλες δύο περιπτώσεις στην ίδια Διεύθυνση οι οποίες αυτές τις μέρες βρίσκονται στο μικροσκόπιο.

Την ίδια στιγμή από κρησάρα περνούν και δύο αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Ωστόσο και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, «καθαρές» έχουν αποδειχθεί -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- οι δύο αστυνομικές διευθύνσεις της Ακαρνανίας (με έδρα το Αγρίνιο) και της Αιτωλίας (με έδρα το Μεσολόγγι). Έτσι λοιπόν παρόλο που οι έρευνες στις υπόλοιπες διευθύνσεις της Δυτικής Ελλάδας «έβγαλαν λαβράκι στην Αιτωλοακαρνανία δεν έχουν εντοπιστεί αστυνομικοί με πλαστά απολυτήρια Λυκείου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι οι έλεγχοι δεν θα συνεχιστούν.

Υπενθυμίζεται, ότι οι έλεγχοι στην αστυνομία εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο ελέγχων στο Δημόσιο και τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα για τον εντοπισμό υπαλλήλων με πλαστά πτυχία και απολυτήρια Λυκείου.

 

Πηγή: sinidisi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις