Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκος Καδής στο thebest.gr: "Στην Παναχαϊκή είμαστε όλοι μία οικογένεια"

Νίκος Καδής στο thebest.gr: "Στην Π...
Λαλιώτη Αμαλία

Ο "χρυσός" Boxerinos του Νίκου Πλέα μιλά για τους επόμενους στόχους του

Ο Boxerinos της Παναχαϊκής, Νίκος Καδής, πριν λίγο καιρό αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην Β' κατηγορία στα 91 κιλά. Ο πυγμάχος του Νίκου Πλέα, αν και έχει μόλις τρία χρόνια ασχοληθεί με την πυγμαχία, έχει καταφέρει να κερδίσει αρκετά μετάλλια.

Το σημαντικότερο πάντως όλων είναι ότι ο Νίκος Καδής είναι μεταξύ των πυγμάχων που ξεχωρίζουν σε μεγάλες εγχώριες διοργανώσεις.

Είσαι ευχαριστημένος, από το χρυσό μετάλλιο στη Β' κατηγορία;

Το ήθελα πολύ τα τελευταία χρόνια και νομίζω ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή για μένα. Ωστόσο το χρυσό μετάλλιο δεν το κέρδισα μόνος μου. Γι αυτό θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα στον προπονητή μου και μετά στους συναθλητές μου, που με βοήθησαν να προετοιμαστώ για τους αγώνες.

Η Παναχαϊκή δηλαδή είναι τόσο δεμένη σαν ομάδα;

Είμαστε όλοι μία γροθιά και προσπαθούμε καθημερινά, ο ένας με τον άλλο να δουλεύουμε υπό τις οδηγίες του δασκάλου μας για να φτάσουμε ψηλά. Στην Παναχαϊκή είμαστε όλοι μία οικογένεια, μία παρέα. Αυτό είναι μεγάλο κατόρθωμα του προπονητή μας Νίκου Πλέα.

 

Το Σάββατο θα συμμετάσχεις στο κύπελλο Επιλέκτων. Σημαντικός αγώνας;

Παίζω στα 91 κιλά μόνιμα πλέον. Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όπου θα δω τις ικανότητές μου και θα έχω την ευκαιρία να τεστάρω τις δυνάμεις μου, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Είναι δυνατός αγώνας και αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να με επιλέγουν. Αυτό μου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο και θέλω να δώσω το κάτι παραπάνω

Επόμενος στόχος σου;

Μετά το κύπελλο Επιλέκτων, επόμενος στόχος θα είναι η Α' κατηγορία, όπου θέλω να είμαι στην τριάδα και γιατί όχι να διεκδικήσω το χρυσό.

Αγωνίζεσαι σε μία ιστορική ομάδα, όπως η Παναχαϊκή. Σε αγχώνει αυτό;

Καθόλου ίσα – ίσα είναι μεγάλη τιμή που παίζω στην Παναχαϊκή και θέλω να συνεχίσω και εγώ την ιστορία της.

Υπάρχει κάτι που σε φοβίζει σε έναν αγώνα;

Παίζω σε μία δυνατή κατηγορία και το μόνο που με αγχώνει είναι να μην μπορέσω να βρω τον εαυτό μου. Μπορεί να μην τα καταφέρω στην αρχή, ωστόσο με την βοήθεια του δασκάλου μου, επανέρχομαι και κάνω αυτό που πρέπει.

Θα ήθελες να αγωνισθεί με τα χρώματα της Εθνικής;

Νομίζω ότι είμαι σε καλό σημείο. Έχω δώσει σημαντικά παιχνίδια και πλέον βλέπω μόνο την Α' κατηγορία. Θεωρώ ότι πρώτα ένας αθλητής πρέπει να είναι πρωταθλητής στην Α' κατηγορία και μετά να παίξει στην Εθνική.

Πόσο εύκολο είναι να κάνεις πρωταθλητισμό στην Ελλάδα;

Είναι δύσκολη η κατάσταση. Αν κάποιος δουλεύει θα πρέπει να συνδυάσει προπονήσεις και την δουλειά του, αν πάλι δεν δουλεύει είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να αντεπεξέλθει. Ωστόσο αγαπάμε τόσο πολύ την πυγμαχία που όλοι βρίσκουμε λύσεις και στο τέλος τα καταφέρνουμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports