Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

EURO 2016: Πρόκριση και τελική κατάταξη κρίνονται στο φινάλε του 2ου ομίλου

EURO 2016: Πρόκριση και τελική κατάταξη ...

Με τους αγώνες της Σλοβακίας με την Αγγλία και της Ρωσίας με την Ουαλία

Δύο παιχνίδια «φωτιά» έχει το σημερινό πρόγραμμα του Euro 2016, όπου μπορούν να συμβούν τα πάντα. Πρωτιές, προκρίσεις και «αντίο» κρίνονται στα Σλοβακία – Αγγλία και Ρωσία – Ουαλία.

Η 3η αγωνιστική των ομίλων του Euro 2016 συνεχίζεται τη Δευτέρα με τις αναμετρήσεις του 2ου ομίλου. Όλα είναι ανοιχτά και οι αγώνες Σλοβακία - Αγγλία και Ρωσία - Ουαλία είναι αυτοί που θα κρίνουν ποια θέση θα καταλάβει η κάθε ομάδα.

Από τους 9 συνδυασμούς αποτελεσμάτων, στις 5 περιπτώσεις οι Άγγλοι θα είναι πρώτοι στον όμιλο, ενώ μόνο ένα σενάριο δίνει στους Ρώσους την απευθείας πρόκριση, ως μία εκ των δύο πρώτων ομάδων του ομίλου.

Η Αγγλία, αντιμετωπίζει την Σλοβακία με τα «λιοντάρια» να έχουν μπροστά τους ξεκάθαρα πράγματα. Κερδίζουν και προκρίνονται πρώτοι στους «16» της διοργάνωσης. Από την άλλη, νίκη θέλουν και οι Σλοβάκοι, αφού σε περίπτωση που πάρουν τους τρεις βαθμούς θα προκριθούν ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο Ρωσία – Ουαλία.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Ρωσία αντιμετωπίζει την Ουαλία, σε ένα ζευγάρι που επίσης όλα είναι ανοικτά. Οι Ουαλοί θέλουν δύο αποτελέσματα, νίκη ή ισοπαλία, ώστε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του άλλου ματς να βρεθούν στους «16».

Μόνο αδιάφορη δεν είναι η Ρωσία, παρά τον ένα μόλις βαθμό που έχει μαζέψει. Οι Ρώσοι θέλουν τη νίκη πάση θυσία, ώστε να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για πρόκριση στην επόμενη φάση, έστω και μέσω της τρίτης θέσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

EURO 2016: Φινάλε για τον πρώτο Όμιλο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports