Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καταπείγουσα έρευνα από τον Άρειο Πάγο μετά τις καταγγελίες Πολάκη περί «εξαρτημένων» δικαστών - μελών σε παραδικαστικά κυκλώματα

Καταπείγουσα έρευνα από τον Άρειο Πάγο μ...

Η έρευνα ανατέθηκε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Δημήτρη Δασούλα

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις Πολάκη περί «εξαρτημένων» δικαστών - μελών σε παραδικαστικά κυκλώματα, διέταξε το μεσημέρι της Παρασκευής η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.Η έρευνα ανατέθηκε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Δημήτρη Δασούλα προκειμένου να διακριβώσει τη βασιμότητα των καταγγελλομένων.

Η εισαγγελική παραγγελία:

«Προς

Τον  κ. Δημήτριο Δασούλα
Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Σας διαβιβάζουμε φύλλα ηλεκτρονικού τύπου, στα οποία περιέχονται δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, σύμφωνα με τις οποίες «…….Υπάρχει μεγάλο θέμα με τη Δικαιοσύνη. Το δικαστικό σώμα απαιτεί νέο αίμα, καθώς πολλοί δικαστές είναι εξαρτημένοι και μέλη παραδικαστικών κυκλωμάτων, ένα πολύ μεγάλο μέρος των δικαστών – για να το πω κομψά - έχει δεσμεύσεις ή - για να το πω λιγότερο κομψά - είναι στο παραδικαστικό κύκλωμα του παρελθόντος ή του παρόντος» και παρακαλούμε να ενεργήσετε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, προς διακρίβωση της βασιμότητας των καταγγελλομένων. Επίσης να ενεργήσετε οποιαδήποτε άλλη ανακριτική πράξη ήθελε κριθεί αναγκαία.

H Eισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Ευτέρπη Κουτζαμάνη».

Διαβαστε επισης

"Θεσμική εκτροπή οι δηλώσεις Πολάκη" λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις