Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

EURO 2016: Aνατροπή και νίκη για την Αγγλία

EURO 2016: Aνατροπή και νίκη για την Αγγλία

Επικράτησε με 2-1 της Ουαλίας

Η τύχη και η επιμονή των Άγγλων έδωσε στην ομάδα του Ρόι Χότζσον ό,τι στερήθηκε στον εναρκτήριο αγώνα της με τη Ρωσία. Ετσι με γκολ του Στάριτζ στις καθυστερήσεις τα «τρία λιοντάρια» νίκησαν την Ουαλία 2-1 και βρέθηκαν στην κορυφή του Α΄ ομίλου στο Euro 2016.

Το βρετανικό ντέρμπι είχε λοιπόν νικήτρια την Αγγλία, που χρειάστηκε πάντως να φτάσει στην ανατροπή καθώς το πρώτο ημίχρονο έληξε με τους Ουαλούς μπροστά στο σκορ χάρις στο γκολ του Μπέιλ με φάουλ στο 42΄, κι αφού ο Χαρτ φέρει μεγάλη ευθύνη για την αντίδρασή του.

Ένα γκολ που ήρθε ενάντια στη ροή του αγώνα, με τον Στέρλινγκ να χάνει μεγάλη ευκαιρία σχεδόν εξ επαφής στο 7΄ όταν σούταρε άουτ και τον Φέλιξ Μπριχ να «κλείνει τα μάτια» στο 32΄, όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ντέιβις, αλλά ο Γερμανός διαιτητής δεν είδε πρόθεση

. Τα «λιοντάρια» ξεκίνησαν με τους Βάρντι και Στάριτζ στην επανάληψη και πίεσαν πολύ, για να δρέψουν τους καρπούς στο 56΄ με τον Βάρντι να σκοράρει 11 λεπτά μετά την παρθενική συμμετοχή του σε Euro!

Οι Άγγλοι ενέτειναν την πίεσή τους, ενώ στο 73΄ ο Ράσφορντ (αλλαγή στη θέση του Λαλάνα) έγινε ο νεότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Κι ενώ ο αγώνας όδευε προς την ισοπαλία, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η άλλη αλλαγή του Χότζσον, ο Στάριτζ, έγραψε το 2-1 με πλασέ και ενδεχομένως έστειλε από σήμερα την ομάδα του στους «16» της Γαλλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

EURO 2016: Nίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση για Γαλλία

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports