Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος: Έχω καρκίνο, πάω στην Ελβετία για ευθανασία – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Β...

Οι γιατροί του δίνουν τρεις με έξι μήνες ζωής

Συγκλονιστική είναι αποκάλυψη του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου ότι πάσχει από  καρκίνο και προγραμματίζει να προχωρήσει σε ευθανασία στην Ελβετία. Μιλώντας στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο Σεπτέμβριο και πως «δεν παίρνει ούτε χημειοθεραπεία, είμαι αφημένος στις αντοχές τους οργανισμού μου». Επιπλέον ανέφερε ότι οι γιατροί του δίνουν τρεις έως έξι μήνες ζωής.

Συνεχίζοντας, ο Αλέξανδρος Βέλιος αποκάλυψε ότι προγραμματίζει να ταξιδέψει στην Ελβετία ώστε να προχωρήσει σε ευθανασία. «Έχω κάνει τα χαρτιά μου για ένα ίδρυμα στη Ζυρίχη –το μοναδικό που δέχεται ξένους. Η διαδικασία αποκαλείται υποβοηθούμενη αυτοκτονία. Πας με τους δικούς σου ανθρώπους, σου δίνουν ένα ποτήρι, δηλώνεις για μια τελευταία φορά ότι το κάνεις με τη θέλησή σου, πίνεις το ποτήρι και μέσα σε ελάχιστα λεπτά φεύγεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος, μάλιστα, έχει γράψει και βιβλίο που μιλάει για την προσωπική του άνιση μάχη, που πλησιάζει στο τέλος της, με τίτλο: «Εγώ κι ο θάνατός μου-Το δικαίωμα στην ευθανασία».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight