Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

"Ο χρόνος γαρ εγγύς"!

 "Ο χρόνος γαρ εγγύς"!

Γράφει ο Θρασύβουλος Μαυρομμάτης

...γιατί άραγε φοβήθηκε τόσο πολύ ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του την ειρηνική και ανεξάρτητη συγκέντρωση του "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ" στο Σύνταγμα και ανοήτως γι αυτούς έκαναν από μόνοι τους πολλαπλάσια την πολιτική αξία και διείσδυση του μηνύματός της..??

...γιατί απλούστατα σαν ολοκληρωτικό καθεστώς που σχεδόν έχουν καταντήσει, τρέμουν πλέον τις λαϊκές κινητοποιήσεις και τρομοκρατημένοι και κάθιδροι προσπαθούν με όλα τα αντιδημοκρατικά εργαλεία εξουσίας που διαθέτουν να τις υπονομεύσουν και να τις προβοκάρουν...

...και όταν δεν το καταφέρνουν, προσπαθούν πολιτικά να τις απαξιώσουν με την χυδαιότητα λόγου και ύφους κάποιων γραφικών συντρόφων τους τύπου Φίλη, Νεφελούδη, Κυρίτση, αλλά και της ευειδούς κυριούλας Γεροβασίλη...!!!

...όμως, το ¨ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ" του δικού σας προπαγανδιστή Λαζόπουλου το ακούσατε χθες στην εκπομπή του, "σύντροφοι"..??

...την δημοσκόπηση που λέει πως πάνω από το 80% των Ελλήνων δεν πιστεύει ότι αυτή η κυβέρνηση μπορεί να βγάλει τον τόπο από την κρίση, την μελετήσατε "σύντροφοι".??

,,,τις απειλητικές και αυστηρές σήμερα δηλώσεις της πρώην "δικής" σας Ζωής Κωνσταντιπούλου στο διαδίκτυο, ακόμα και για ποινικές ευθύνες σας πλέον, τις διαβάσατε μήπως "σύντροφοι..??

...αλλά και την κουβέντα του Αλέκου Αλαβάνου πως είστε η πιο ξεπουλημένη κυβέρνηση, την θυμάστε...??

...Ε, ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ..., έρχεται όπου νάναι η νέμεσις και της κοινωνίας και της ιστορίας, γι αυτό και με το παραμικρό θρόισμα ¨του λαού θα τρέμουν ο Αλέξης Τσίπρας και η παρεούλα του,..!!!

..."ο χρόνος γαρ εγγύς".!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις