Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση για τον προφήτη Ελισσαίο στον Άνω Αλισσό

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση για τον προφ...

Τίτλος της βραδιάς όπου παρέστη πλήθος κόσμου, ήταν "Μελωδικά ακούσματα"

Με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Αλισσαίων με τίτλο “Μελωδικά ακούσματα”. Η εκδήλωση έγινε στο προαύλιο του ιερού ναού του προφήτη Ελισσαίου, παραμονή της εορτής του Αγίου Ελισσαίου στον Άνω Αλισσό.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ακούστηκαν ποιήματα από τους Μίμη Κωστίρη, Αλέξανδρο Φωστένη και Ανδρέα Λάζαρη ενώ μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, τους απένειμε τιμητικές διακρίσεις για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Η συνέχεια ήταν μουσική και περιελάμβανε όμορφα τραγούδια που απέδωσε το μουσικό συγκρότημα Φιλική Παρέα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, αρχιμανδρίτης π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος, ο οποίος και τέλεσε την ιερά ακολουθία, η πρόεδρος της ΚΕΔΥ του Δήμου Δυτικής Αχαΐας Πατρούλα Κοκκίνη, ο πρώην Αντινομάρχης Γιάννης Ταπεινός Γιάννης και ο οικονομολόγος υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ηρακλής Ρούπας.

Στην μουσική εκδήλωση μοιράστηκαν γλυκίσματα που τα είχαν επιμεληθεί και φτιάξει οι κυρίες του συλλόγου. Ο πολιτιστικός σύλλογος των Αλισσαίων συνεχίζει τον κύκλο εκδηλώσεων του, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016, με μία χορευτική εκδήλωση στον Άνω Αλισσό για την εορτή της Αγίας Τριάδας, με συγκροτήματα χορευτικών συλλόγων.

*Οι φωτό είναι από το flashstarsskaipatras.gr.

*Πρόεδρος του προσωρινού ΔΣ του συλλόγου των Αλισσαίων είναι ο Μπαρμπούνης Δημήτρης και γραμματέας η Κοτσίρη Αργυρή.

Δενδροφύτευση, νέα παγκάκια και τοποθέτηση παιδικού παιχνιδιού σε νηπιαγωγείο, από τον πολιτιστικό σύλλογο Αλισσού -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight