Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτή κι αν είναι ξεχωριστή πρόταση γάμου! Μέσα στο γήπεδο την ώρα της απονομής των μεταλλίων!ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή κι αν είναι ξεχωριστή πρόταση γάμου...

Συνέβη στα Τρίκαλα

Την 1η ημέρα διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βετεράνων Αθλητών Στίβου, που έγινε το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων, διάλεξε ο βετεράνος αθλητής Γιώργος Γκουζώνης από τηνΕλασσόνα  Λάρισας, να κάνει πρόταση γάμου-έκπληξη στην εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Ζδράγκα.

Η πρόταση γάμου έγινε μετά την βράβευση του Γιώργου, που τερμάτισε 2ος στην κατηγορία του, στο αγώνισμα των 400 μ. και 1ος στα 800 μ.

Ο Γιώργος είχε μαζί του σε κουτάκι το δαχτυλίδι και της το πέρασε απλά στο δάχτυλό της, ενώ η Μαρία αναφώνησε δυνατά πως δέχεται τον Γιώργο για άντρα της.

Σημειωτέο πως η Μαρία Ζδράγκα είναι αδερφή του αειμνήστου αθλητή Γιώργου Ζρδάγκα, ένα ανερχόμενο αστέρι του κλασικού αθλητισμού, που έφυγε νωρίς στην αρχή της καριέρας του, στα 18 του χρόνια, σε τροχαίο δυστύχημα τον Αύγουστο του 2002.

Το νέο ζεύγος είναι μαζί τα δύο τελευταία  χρόνια, αλλά γνωρίζονταν από μικρά παιδιά. Στο στάδιο των Τρικάλων ήταν και οι γονείς του ζευγαριού, Νικόλαος-Φρειδερίκη Γκουζώνη. και Δημήτρης-Μαρία Ζδράγκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις