Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίμα στο Euro 2106- Απίστευτης αγριότητας επεισόδια στη Μασσαλία!

Αίμα στο Euro 2106- Απίστευτης αγριότητα...

Με πρωταγωνιστές Άγγλους και Ρώσους χούλιγκαν

Απίστευτης αγριότητας επεισόδια με πρωταγωνιστές Άγγλους και Ρώσους χούλιγκαν σημειώθηκαν για τρίτη συνεχόμενη μέρα στη Μασσαλία και μάλιστα λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα Αγγλία – Ρωσία για το Euro 2016. Το παλιό λιμάνι της πόλης μετατράπηκε ξανά σε πεδίο μάχης, με καρέκλες και τραπέζια να εκτοξεύονται δεξιά και αριστερά.

Οι φωτογραφίες και τα video που κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών πρακτορείων αλλά και των social media αποτυπώνουν την αγριότητα των συγκρούσεων, με τη γαλλική αστυνομία να επεμβαίνει καθυστερημένα και να κάνει και αυτή τη φορά χρήση χημικών για να διαλύσει τους χούλιγκαν.

«Η αστυνομία επενέβη όταν ξέσπασαν συμπλοκές μεταξύ Άγγλων, Ρώσων και Γάλλων οπαδών στον τομέα του Παλιού Λιμανιού. Ήταν εντυπωσιακή (η ένταση) ωστόσο τα πνεύματα ηρέμησαν σε λίγα λεπτά» σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και οι οπαδοί διέφυγαν τρέχοντας προς τους γύρω δρόμους, επισήμαναν οι δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

Σύμφωνα με τους Άγγλους οπαδούς, ήταν οι Ρώσοι εκείνοι που τους επιτέθηκαν πρώτοι. «Οι Ρώσοι τα ξεκίνησαν όλα! Μια συμμορία ήρθε από το πουθενά και άρχισε να μας γρονθοκοπεί» είπε στη Daily Mail ένας από τους Άγγλους οπαδούς που βρέθηκαν στη Μασσαλία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις