Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλέξης Κούγιας: Περίεργες συμπτώσεις στην υπόθεση του θανάτου του Παναγιώτη Μαυρίκου – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αλέξης Κούγιας: Περίεργες συμπτώσεις στη...

Ο ποινικολόγος μίλησε για το δυστύχημα

Για περίεργες συμπτώσεις στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον εκδότη Πανιώτη Μαυρίκο, έκανε λόγο ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η δική μου αίσθηση είναι ότι πρώτα-πρώτα έχουμε ορισμένες συμπτώσεις», δήλωσε και εξήγησε πως έχουμε μια πορεία αυτοκινήτου φυσιολογική και ξαφνικά παίρνει μια περίεργη πορεία. «Συνήθως ένας οδηγός που είναι καλά στην υγεία του, λογικά θα κινηθεί δεξιά προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημα και να μην προκαλέσει ένα ατύχημα. Εδώ βλέπουμε κάτι εντελώς διαφορετικό: ένα αυτοκίνητο να κινείται με έναν περίεργο τρόπο και τελικά να προσεγγίζει το αντίθετο μέρος από αυτό που φυσιολογικά θα κινούνταν και ξαφνικά να ακινητοποιείται. Για να ακινητοποιηθεί πρέπει ο οδηγός να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις», υπογράμμισε ο κ. Κούγιας.

«Η πρώτη σκέψη είναι ότι εφόσον συμβαίνει κάτι τέτοιο, έχουμε έναν οδηγό που δεν κάνει καλούς χειρισμούς. Η επόμενη σκέψη είναι μήπως αυτός ο οδηγός έχει πρόβλημα υγείας; Όμως υπάρχει βίντεο που δείχνει τον οδηγό να προσπαθεί να βγει από το αυτοκίνητο.

Άρα ο οδηγός ήταν ζωντανός, είχε τη δυνατότητα να κάνει κινήσεις, κι ενώ υπήρχε μια αφύσικη συμπεριφορά του αυτοκινήτου, ο οδηγός κάνει μια φυσιολογική συμπεριφορά. Ενώ προσπαθεί να βγει και δεν το κατορθώνει, βλέπουμε πράγματα περίεργα.

Πληροφορήθηκα ότι υπήρχε βενζίνη στο οδόστρωμα, σημαίνει ότι υπήρχε διαρροή, όχι από το ρεζερβουάρ αλλά από κάποιο σωλήνα. Αμέσως μετά λόγω του σπινθήρα της μηχανής ακολουθεί πυρκαγιά», τόνισε ο ίδιος και αναρωτήθηκε: «ο οδηγός γιατί έχει αυτή την αφύσικη συμπεριφορά;»

Ακούστε τα όσα δήλωσε ο κ. Κούγιας…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις