Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Μια μεγάλη γιορτή για το ελληνικό skateboard αυτό το Σάββατο στο Φάρο της Πάτρας

Μια μεγάλη γιορτή για το ελληνικό skateb...

Πρόκειται για το "5o Music on Board", ένα skate & music festival

To “5o Music on Board”, ένα skate & music festival, που εδώ και 5 χρόνια υποστηρίζει και «ταρακουνάει» την street πλευρά της πόλης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, επιστρέφει φέτος, αυτό το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στον χώρο του Φάρου της Πάτρας και υπόσχεται να είναι πιο δυνατό από ποτέ.

Το Fifty-Fifty σε συνεργασία με το «Δίηχο» και γνωστό φρουτοποτό, το Frulite on the Go, θα μετατρέψουν ένα από τα ομορφότερα σημεία της Πάτρας, σε ένα ολοκληρωμένο skatepark. Τα  τσιμεντένια δρομάκια του πάρκου, θα γεμίσουν με ράμπες, rails, curbs και boxes, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του skateboard  να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους,  να διασκεδάσουν αλλά και να διαγωνιστούν!

Στο φετινό Music on Board θα υπάρχουν δυο κατηγορίες διαγωνιζομένων. Η κατηγορία των μεγάλων ( 17+) και των μικρών (- 17). Στη «μεγάλη» κατηγορία οι 3 νικητές θα μοιραστούν χρηματικό έπαθλο των 500€ (250€ ο πρώτος 150€ ο δεύτερος και 100€ ο τρίτος ) ενώ οι διαγωνιζόμενοι των 17 και κάτω θα μοιραστούν πλούσια δώρα από τους χορηγούς .

Μετά το τέλος των διαγωνισμών, θα πραγματοποιηθεί  best trick  contest με ανοιχτή συμμετοχή για όλους. Η κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από καταξιωμένους αθλητές του skateboard, θα ορίσει τον νικητή ο οποίος θα φύγει με το μεγάλο δώρο του φεστιβάλ, από το κατάστημα Electronet Παπανδρικόπουλος.

Καθ όλη την διάρκεια του 5oυ Music on Board, θα υπάρχει για κοινό και αθλητές το Board Challenge by Frulite On The Go, ένα ειδικά διαμορφωμένο παιχνίδι-πρόκληση, στο οποιο δοκιμάζοντας την ικανότητές σου στην ισορροπία, μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για ένα ολοκληρωμένο skateboard.

Για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον συναρπαστικό κόσμο των boardsports, θα υπάρχουν προς διάθεση cruisers, longboards και skateboards (απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας).

Την μουσική θα αναλάβει ο Σωτήρης Στυλιανός (Steel Steelopoulos) ενώ θα υπάρχουν και  εκπλήξεις από γνωστούς DJs της πόλης.

Το φετσιβάλ θα ξεκινήσει το Σάββατο 11 Ιουνίου, από τις 12 το μεσημέρι, και μετά.

Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση του φεστιβάλ στο Facebook: https://www.facebook.com/Music-On-Board-629847977151571/?fref=ts

Πατρινοί skaters εντυπωσιάζουν στον μεγαλύτερο διαγωνισμό skate της Ελλάδας - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life