Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Ο Χόρχε Μπαράχας παρών στους Ολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας

Παναχαϊκή: Ο Χόρχε Μπαράχας παρών στους ...

Με πατρινό χρώμα το Μεξικό

Μια σπουδαία επιτυχία πέτυχε πριν λίγες ώρες η εθνική ομάδα βόλεϊ του Μεξικό η οποία μπορεί να ηττήθηκε με 3-2 από την Τυνησία στο τελευταίο παιχνίδι του Προλουμπιακού τουρνουά, ωστόσο με τον 1 βαθμό που κατέκτησε, πήρε το «εισιτήριο» πρόκρισης για το κορυφαίο αθλητικό φετινό ραντεβού που θα γίνει τον Αύγουστο στην Βραζιλία.

Η επιτυχία των Μεξικανών αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς θα δώσουν το παρών σε Ολυμπιακούς αγώνες μετά από 48 χρόνια και η τελευταία φορά που είχαν συμμετάσχει ήταν στους Ολυμπιακούς του 1968 που είχαν διεξαχθεί στο Μεξικό.

Η συγκεκριμένη επιτυχία έχει και Πατρινό «χρώμα» καθώς βασικός στέλεχος της Εθνικής ομάδας του Μεξικό είναι ο ακραίος Χόρχε Μπαράχα ο οποίος αποτελεί παίκτη της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής για τη περίοδο 2016-17.

Μάλιστα ο Χόρχε Μπαράχα στο τελευταίο παιχνίδι αγωνίστηκε βασικός και τελείωσε το παιχνίδι με 11 πόντους (10/22 επ, 1 άσσος).

Η διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή απευθύνει τα συγχαρητήρια του στον Μεξικανό ακραίο και του εύχεται καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Και επίσημα στην Παναχαϊκή ο Μεξικανός Χόρχε

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports