Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στους 20 σπουδαιότερους στην ιστορία των EURO ο Άγγελος Χαριστέας

Στους 20 σπουδαιότερους στην ιστορία των...

Μεγάλη τιμή για τον παλαίμαχο διεθνή άσο

Στην «αφρόκρεμα» των Euro συμπεριέλαβε η «Equipe» τον Άγγελο Χαριστέα! Διαβάστε το ευχαριστώ του στη γαλλική εφημερίδα, που τον συμπεριέλαβε στους 20 σπουδαιότερους παίκτες όλων των διοργανώσεων.

Ο σκόρερ του τελικού με την Πορτογαλία, Άγγελος Χαριστέας, φιγουράρει στην 19η θέση και στην 34η ο εμβληματικός αρχηγός της γαλανόλευκης, ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Αμφότεροι έκαναν εκπληκτικό τουρνουά και δεν θα μπορούσαν να μην είναι στην 100άδα.

Από 'κει και πέρα, ο Μισέλ Πλατινί είναι για την Equipe ο Νο1. Με τον ίδιο οι "τρικολόρ" κατέκτησαν το τρόπαιο το 1984 και δεν δυσκολεύτηκαν να τον τοποθετήσουν στην κορυφή. Η τριάδα συμπληρώνεται από τους Μάρκο Φαν Μπάστεν και Τσάβι.

Όσο για την πρώτη δεκάδα, συμπληρώνεται από τους Αντρές Ινιέστα, Φραντς Μπεκενμπάουερ, Ζινεντίν Ζιντάν, Φερνάντο Τόρες, Λεν Γιασίν, Αντονίν Πανένκα και Ματίας Ζάμερ. Ο καθένας τους έχει πετύχει σημαντικά πράγματα σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Χαριστέας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημοσίως μέσω του Facebook γι’ αυτή την τιμή:

«Ευχαριστώ την εφημερίδα l' Equipe για την διάκριση. Το να αναγνωρίζει η κορυφαία αθλητική γαλλική εφημερίδα και να με κατατάσσει στους πρώτους 20 στην ιστορία του Εuro με κάνει πολύ χαρούμενο.

Μόνο που ακούγεται η Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο θετικά προς την Ευρώπη με κάνει περήφανο μια που έχουμε καταφέρει να ακούγεται μόνο για αρνητικά τα τελευταία χρόνια και δεν μιλάω για αθλητικούς λόγους».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Στη Μελβούρνη η Εθνική

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports