Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Πάνω από 40.000 κόσμου στον φιλικό της Εθνικής στην Αυστραλία

Ποδόσφαιρο: Πάνω από 40.000 κόσμου στον ...

Τα πλάνα του Σκίμπε για την αναμέτρηση

Χιλιάδες άνθρωποι -ανάμεσά τους και πάρα πολλοί Έλληνες ομογενείς- αναμένεται να παρακολουθήσουν το αυριανό φιλικό της Εθνικής με την Αυστραλία.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στο ANZ stadium αναμένεται να βρεθούν περίπου 45.000 θεατές, πολλοί εκ των οποίων Έλληνες ομογενείς, δείχνοντας ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και δίψα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, παρά τα άσχημα αποτελέσματα της τελευταίας διετίας.

Έτοιμη για το αυριανό (4/6) πρώτο φιλικό με την Αυστραλία είναι η Εθνική. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προπονήθηκε σήμερα στο «ANZ Stadium» του Σίδνεϊ, όπου και θα διεξαχθεί ο αγώνας με τα «καγκουρό» στις 13:00 ώρα Ελλάδας (20:00 τοπική ώρα Αυστραλίας).

Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει στη διάθεσή του 22 ποδοσφαιριστές ( Καρνέζης, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Μπουκουβάλας, Μόρας, Τζιόλης, Γιαννιώτας, Οικονόμου, Βέλλιος, Χριστοδουλόπουλος, Σταφυλίδης, Καπίνο, Μπακασέτας, Τοροσίδης, Διαμαντάκος, Ταχτσίδης, Μάνταλος, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Αραβίδης, Σάμαρης, Παπάζογλου) κι αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους, προκειμένου να τους περάσει από... μικροσκόπιο.

Μια, πάντως, δεδομένη αλλαγή που θα κάνει ο Γερμανός κόουτς είναι στο σχήμα της γαλανόλευκης. Πρόκειται να... αφήσει το 3-6-1 και να παίξει με τετράδα στην άμυνα και πιο συγκεκριμένα με σχηματισμό 4-3-3.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Χωρίς προβλήματα η Εθνική ομάδα στην Αυστραλία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports